Nieuwe acteercursus op donderdag

Vanwege de repetities voor onze eindvoorstellingen is het in de periode na de meivakantie niet meer mogelijk om een proefles te volgen of in te stromen bij een van onze reguliere lessen.

Wil je voor de zomervakantie toch al graag instromen en lessen volgen? Dan ben je op donderdagmiddag in Nijmegen welkom bij de 7-weekse cursus ‘Acteren’ of ‘Zang & Theater’!

In 7 weken werkt onze docente Lotte Vugts met de groepen aan verschillende kanten van het acteren en zingen. Bekijk verderop de pagina het lesrooster en meld je aan voor een proefles!

Praktische informatie

Lesdagen: Donderdagen 11/25 mei, 1/8/22/29 juni en 6 juli 2023 (niet op 18 mei en 15 juni)
Rooster
14:45 – 15:30 Zang & Theater 6-8 jaar
15:30 – 16:30 Zang & Theater 9-11 jaar
16:30 – 17:30 Acteren 6-8 jaar
17:30 – 18:30 Acteren 9-11 jaar
Locatie: Pater Brugmanstraat 4, Nijmegen
Docent: Lotte Vugts
Kosten: Één termijn van €85,00 of twee termijnen van €45,00 – Proefles €5,00

Zang & Theater

Nieuw in ons lesaanbod

Ben je gek op zingen en acteren? Dan is de cursus zang en theater wat je zoekt! Je zingt mooie liedjes en werkt daarbij spelenderwijs aan jouw zangtechniek. Daarnaast speel je scènes, improviseer je en leer je hoe je kunt transformeren in verschillende personages.

Acteren

Kruip jij graag in de huid van een personage? Houd je van het spelen van typetjes en in emoties? Dan is deze acteerles voor kinderen iets voor jou!

Wij werken in deze groepsles acteren aan verschillende aspecten van het acteren. Er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met theatertechniek en improvisatie, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt zowel gewerkt met tekst als met beeldend theater. 

Over de docent: Lotte Vugts

Mijn naam is Lotte Vugts, na mijn opleiding muziektheater aan het conservatorium ben ik al snel les gaan geven bij diverse jeugdtheater en musical scholen. 
Naast dat ik met veel plezier doceer speel ik in verschillende kindervoorstellingen door heel het land. 
Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding beroepskunstenaar in de klas waar ik me heb ontwikkeld tot een creatieve multidisciplinaire docent. Aankomend schooljaar start ik met een opleiding tot kindercoach. Tijdens mijn lessen ben ik opzoek naar de creativiteit en eigenheid van het kind. En spelen en experimenteren naar hartenlust!

Mijn motto: 
“Doe maar precies zoals jij bent, je bent prachtig!”