Pilates tijdens en na de zwangerschap

Wil je graag blijven sporten tijdens de zwangerschap? Bij deze korte pilates cursussen werk je aan jouw kracht, flexibiliteit en ontspanning.

Wanneer je zwanger bent en in de periode na jouw zwangerschap mag je sommige spiergroepen niet of beperkt trainen. Ook kan een zwangerschap zwaar zijn voor je lijf, waarbij het versterken van de juiste spieren verlichting kan bieden. Tijdens de Pilates les voor tijdens en na de zwangerschap bouw je samen met Britt kracht op, op een gezonde en prettige manier voor jouw veranderende lijf.

Pilates bestaat uit een serie oefeningen die je op een mat kunt uitvoeren. Er zijn ontzettend veel Pilates oefeningen die elk lichaamsdeel kunnen trainen, maar uiteindelijk draait alles om je core (buikspieren). Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit, houding en balans.

Britt heeft een opleiding gevolgd voor zwangerschapspilates en weet hierdoor precies wat wel en niet goed is voor jouw lijf.

Daarnaast is zij kortgeleden mama geworden van een prachtige zoon en heeft daarbij zelf een zwangerschap meegemaakt. Zij kan daardoor goed ondersteunen vanuit ervaring en kennis.

De lessen zijn zowel toegankelijk voor beginners als gevorderden op het gebied van Pilates doordat de moeilijkheidsgraad van elke oefening aan te passen is. Naast de positieve fysieke effecten kan Pilates ook bijdragen aan meer ontspanning en afname van stress.

Aankomende cursussen:

Cursus 1
12 mei t/m 7 juli 2023
Vrijdagochtend van 10:00-11:00
Reeks van 5 lessen

Cursus 2
8 september t/m 13 oktober 2023
Vrijdagochtend van 10:00-11:00
Reeks van 6 lessen

Kosten van cursus 1: €75,00 – proefles €12,50
Kosten van cursus 2: €90,00 – proefles €12,50