Pilates – voorjaarscursus

Volg in mei en juni 2022 de voorjaarscursus Pilates in Nijmegen-Oost. In een blok van 8 lessen maak je kennis met Pilates. Ideaal om fit de zomer in te gaan.

Pilates bestaat uit een serie oefeningen die je op een mat kunt uitvoeren. Er zijn ontzettend veel Pilates oefeningen die elk lichaamsdeel kunnen trainen, maar uiteindelijk draait alles om je core (buikspieren). Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit, houding en balans.

De lessen zijn zowel toegankelijk voor beginners als gevorderden op het gebied van Pilates doordat de moeilijkheidsgraad van elke oefening aan te passen is. Zo is het toegankelijk voor iedereen. 
Naast de positieve fysieke effecten kan Pilates ook bijdragen aan meer ontspanning en afname van stress. Wil je het eens uitproberen? Kom gerust een proefles doen om te ervaren of het iets voor je is!

Pilates wordt gegeven op vrijdagochtend van 9:00 tot 10:00 in Nijmegen-Oost. De voorjaarscursus loopt van vrijdag 13 mei 2022 tot en met 1 juli 2022. Aanmelden kan via ons online inschrijfformulier.

Kosten van de voorjaarscursus: €85,00 voor 8 lessen.