DE ZANG- EN THEATERSCHOOL

Reguliere lessen en talentgroep

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Een goede kwaliteit van de lessen en plezier staan voor ons bovenaan. De school is opgezet door Lotte van der Kleij en heeft een ruim aanbod van verschillende disciplines in de podiumkunsten: zang, theater, dans, musical en muziektheater. Deze zijn er voor kinderen vanaf 3 jaar tot volwassenen, van beginners tot gevorderden. Ook hebben wij een speciaal programma voor talentontwikkeling waar jongeren worden begeleid op hoog niveau om eventueel door te stromen naar een vakopleiding. Bekijk hier ons lesaanbod!

Workshops

Daarnaast geven wij workshops op verschillende (basis)scholen, BSO’s en evenementen. Hiervoor hebben wij een groot bestand met docenten in alle disciplines, waardoor alle lessen mogelijk zijn. Ook zijn wij te benaderen voor structurele lessen op scholen of andere onderwijsinstellingen. Neem contact op met Lotte voor meer informatie of bekijk onze workshoppagina.

Kinderfeestje

Bijna jarig en op zoek naar een origineel kinderfeestje? Wij hangen graag de slingers op en zorgen dat je deze verjaardag nooit meer vergeet! De jarige kiest zelf het thema en de muziek. De docent maakt een passend kinderfeestje met een gaaf optreden waarbij we een zelfgemaakte mini-musical laten zien aan de ouders! Bekijk hier ons aanbod kinderfeestjes.

Een kijkje in de lessen en workshops? Bekijk hier ons portfolio!

 

LOTTE VAN DER KLEIJ

Hallo! Mijn naam is Lotte van der Kleij. Ik ben oprichter en eigenaresse van Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Daar ben ik opgeleid als muziektheater docent, maker en uitvoerend artiest. Het combineren van verschillende disciplines vind ik fantastisch: de zoektocht naar de kracht en combinatie van zang, theater en beweging en hiermee één verhaal vertellen! Lekkere uptempo songs met een musicalchoreografie, meerstemmige ensembles of het vertellen van een verhaal met een intiem lied. Alles is mogelijk!

Ik geef vol passie en enthousiasme zang-, theater- en musicallessen aan alle leeftijden, beginnend, gevorderd en talentgroepen.

Mijn motto:
Sing, Shine & Smile!

Opleidingen

2018 – Universal Voice System level 1, Alberto ter Doest – Universal Voice

2016 – Bachelor Muziektheater, ArtEZ Conservatorium te Arnhem

2015 – Estill Voice Training System level 2, Anne-Marie Speed (UK)

2015 – Estill Voice Training System level 1, Anne-Marie Speed (UK)

2015 – Teaching and Singing in Musical Theatre, Gillyanne Kayes en Jeremy Fisher (UK)

 

ONZE DOCENTEN

Evi van Blokland

Hoi! Mijn naam is Evi van Blokland en ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Nederlandse Musical Academie in Arnhem. Voorafgaand aan deze opleiding heb ik de opleiding Artiest Dans Show afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik deel uit mogen maken van een aantal toffe projecten, waaronder de producties ‘Fame’, ‘Pippin’ en ‘A Midsummer Night’s Dream’.

Naast dat ik graag op het podium sta vind ik het super leuk om les te geven! Mijn enthousiasme voor dit vak probeer ik zoveel mogelijk in mijn lessen over te brengen. Leren van elkaar en plezier maken staan bij mij voorop.

Mijn motto:
“Iedereen heeft talent. Het verschil is dat sommigen het ontwikkelen en sommigen niet.” – Stephen Sondheim

Britt van Tooren

Hoi! Mijn naam is Britt en ik ben vierdejaarsstudente aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem, afdeling muziektheater. Ik heb stage gelopen bij de kindervoorstelling ‘Wij gaan op berenjacht’ van Theater Sonnevanck en Silbersee. Hier verzorgde ik de educatieve workshop voorafgaand aan de voorstelling. Komend seizoen ga ik spelen in de productie ‘De familie van Nielie breekt de tent af’ van theatergroep Kwatta. Deze jeugdvoorstelling zal gaan touren door heel Nederland.

Als docente geloof ik vooral in een positieve, enthousiaste en energieke benadering in de lessen. Daarnaast vind ik een veilige leeromgeving waarin iedereen fouten durft te maken en een goede sfeer in de les erg belangrijk.

Mijn motto:
Onderwijzen is niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vlam. (Plutarchus)