Proeflesweken in juni

Van 20 juni tot en met 2 juli is het mogelijk een proefles te doen bij een van onze lessen. Bij alle lessen staat de deur open om alvast een keer mee te doen voor de zomervakantie start. Als je je op tijd inschrijft voor de les, dan weet je zeker dat je in september een plek in de groep hebt.

Kinderen

Basisschoolleeftijd: 1-12 jaar

Voor kinderen bieden wij verschillende lessen aan in Nijmegen, Lent, Oosterhout, Berg en Dal en Huissen. Deze lessen zijn er van 1 jaar t/m 12 jaar. In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en/of acteren. Elke seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in het theater of een afsluitende les.

Lessen voor kinderen:
Musical
Zangles
Acteren
Melodie tot drie
Song&Dance
Hiphop/show dans
Talentgroep

Onze locaties:
Nijmegen | Lent | Oosterhout | Arnhem | Huissen | Berg en Dal

Meer informatie, lesrooster bekijken of gratis proefles doen?

Jongeren

Van 13 tot 20 jaar

Voor jongeren hebben wij zangles, een popkoor, acteren en dansles in Nijmegen en Lent. Deze lessen zijn er voor 12-13 jaar en 14-17 jaar. In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en/of acteren. Elke seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in het theater of een afsluitende les.

Lessen voor jongeren:
Musical
Zangles
Acteren
Song&Dance
Popkoor jeugd
Talentgroep

Onze locaties:
NijmegenLent

Volwassenen

Vanaf 21 jaar

Voor volwassenen bieden wij verschillende lessen aan: popkoren, acteren, pilates, groepszangles, privé zangles en muziektheater. In deze lessen wordt gekeken naar de wensen van de groep, waarop de lessen worden aangepast. Lessen voor volwassenen zijn er in Nijmegen, Lent en Arnhem.

Lessen voor volwassenen:
Popkoor
Muziektheater
Acteren
Zangles
Dansmix
Pilates
Yoga

Onze locaties:
NijmegenLent | Arnhem

Talentgroepen

Vanaf 8 jaar

Ben je gek op zingen, dansen en/of acteren? Wil je graag een musicalopleiding doen of naar een toneelschool of conservatorium (zang)? Dan ben je bij onze Talentgroepen aan het juiste adres. Wij hebben Talentgroepen voor Musical, Zang en Theater.

Wij zorgen voor meer uitdaging, je krijgt meerdere uren in de week les van ervaren en professionele docenten, je doet veel podiumervaring op en krijgt persoonlijk advies en auditietraining. Door middel van mentor gesprekken kijken wij welke opleiding goed bij jou past en stomen jou klaar voor de auditie voor de vakopleiding die jij graag wilt doen. Lees hier meer.

Talentgroepen hebben les in Nijmegen.