Proeflesweek september 2023

Ontdek jouw passie voor zang, dans, musical of muziektheater op een toegankelijke manier!

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby voor jezelf of je kind? Heb je altijd al willen zingen, dansen of acteren, maar weet je niet welke les het beste bij jou past? Dan is onze proeflesweek in september de perfecte gelegenheid om gratis proeflessen te volgen en te ontdekken welke activiteit jou het meest aanspreekt! Of je nu een kind, jongere of volwassene bent, iedereen is welkom.

Bij Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij bieden we een breed scala aan lessen en workshops op het gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Onze ervaren docenten staan klaar om je met persoonlijke aandacht te begeleiden, ongeacht je leeftijd of niveau. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij ons vind je een geschikte les.

Met diverse locaties in Nijmegen (onze hoofdlocatie), Lent, Arnhem, Oosterhout en Berg & Dal, is er altijd wel een plek in de buurt waar je bij ons kunt genieten van de lessen. Bekijk op deze pagina ons actuele lesrooster om te zien welke lessen er worden aangeboden.

Meld je nu aan voor de proeflesweek en ontdek jouw talenten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij een van onze lessen.

Onze locaties:
Nijmegen (hoofdlocatie) | Lent | Arnhem | Oosterhout | Berg & Dal

Proeflesweek Kinderen

Basisschoolleeftijd: 3-12 jaar

Voor kinderen bieden wij verschillende lessen aan in Nijmegen, Lent, Oosterhou en Huissen. Deze lessen zijn er van 2 jaar t/m 12 jaar. In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en/of acteren. Elke seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in het theater of een afsluitende les.

Lessen voor kinderen:
Musical
Zangles
Acteren
Melodie tot drie
Song&Dance
Hiphop/show dans
Talentgroep

Onze locaties:
NijmegenLent | Oosterhout | Arnhem | Huissen | Berg & Dal

Meer informatie, lesrooster bekijken of gratis proefles doen?

Proeflesweek Jongeren

Van 13 tot 20 jaar

Voor jongeren hebben wij zangles en musicalles Lent en Nijmegen. Deze lessen zijn er voor 12-13 jaar en 14-17 jaar. In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en/of acteren. Elke seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in het theater of een afsluitende les.

Lessen voor jongeren:
Musical
Zangles
Acteren
Song&Dance
Hiphop/show dans
Talentgroep

Onze locaties:
NijmegenLent

Proeflesweek Volwassenen

Vanaf 21 jaar

Voor volwassenen bieden wij verschillende lessen aan: groepszangles, privé zangles en muziektheater. In deze lessen wordt gekeken naar de wensen van de groep, waarop de lessen worden aangepast. Lessen voor volwassenen zijn er in Nijmegen en Arnhem.

Lessen voor volwassenen:
Popkoor
Muziektheater
Acteren
Zangles
Pilates

Onze locaties:
Nijmegen | Arnhem

Proeflesweek Talentgroepen

Vanaf 8 jaar

Ben je gek op zingen, dansen en/of acteren? Wil je graag een musicalopleiding doen of naar een toneelschool of conservatorium (zang)? Dan ben je bij onze Talentgroepen aan het juiste adres. Wij hebben Talentgroepen voor Musical, Zang en Theater.

Wij zorgen voor meer uitdaging, je krijgt meerdere uren in de week les van ervaren en professionele docenten, je doet veel podiumervaring op en krijgt persoonlijk advies en auditietraining. Door middel van mentor gesprekken kijken wij welke opleiding goed bij jou past en stomen jou klaar voor de auditie voor de vakopleiding die jij graag wilt doen. Lees hier meer.

Talentgroepen hebben les in Nijmegen.

Contact opnemen

Kom je er nog niet uit? Wil je graag persoonlijk advies of heb je vragen?

Bel dan met een van onze medewerkers via 024-2022335 of stuur een mail naar: administratie@lottevanderkleij.nl.

Wij helpen je graag!