DE SCHOOL VOOR PODIUMKUNSTEN VAN DE REGIO!

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden, ook voor kinderen vanaf 2 jaar.

Wij bieden lessen en workshops aan op gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Lessen zijn er voor kinderen van 1 jaar tot volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden.

Lessen voor kinderen:
Musical
Zangles
Acteren
Melodie tot drie
Song&Dance
Hiphop/show dans
Kleuterdans
Talentgroep

Onze locaties:
NijmegenLent | Oosterhout | Arnhem | Huissen

Musical kinderen in Nijmegen

Musical voor kinderen

Vanaf 2 jaar

In de musicalles voor kinderen werk je aan verschillende emoties en personages en wordt de basis van je zangtechniek spelenderwijs behandeld. Korte scènes worden gespeeld, dansen gemaakt en mooie musicalliedjes gezongen. Aan het eind van het seizoen spelen we een spetterende voorstelling in een echt theater!

Musicalles wordt gegeven in Nijmegen, Lent, Oosterhout en Huissen.

Zangles voor kinderen tijdens de eindvoorstellingen in 2019

Zangles voor kinderen

Vanaf 8 jaar

Ben jij gek op zingen? Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar bij ons komen zingen. Wij werken in deze groepsles zang aan verschillende popliedjes. In de zangles wordt spelenderwijs kennis gemaakt met zangtechniek en interpretatie, maar vooral plezier staat voorop. Het begin voor meerstemmig zingen wordt hier gemaakt, maar ook aan solozang. Het seizoen wordt afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

Zangles wordt gegeven in Nijmegen.

Acteren voor kinderen tijdens de eindvoorstellingen in 2019

Acteren voor kinderen

Vanaf 8 jaar

Kruip jij graag in de huid van een personage? Houd je van het spelen van typetjes en in emoties? Dan is deze acteerles voor kinderen iets voor jou!

Wij werken in deze groepsles acteren aan verschillende aspecten van het acteren. Er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met theatertechniek en improvisatie, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt zowel gewerkt met tekst als met beeldend theater. Het seizoen wordt afgesloten met een presentatie voor familie en vrienden.

Acteren wordt gegeven in Nijmegen.

Song&Dance kinderen in Nijmegen

Song & Dance

Vanaf 4 jaar

Wat is er nou leuker dan lekker meezingen tijdens het dansen? In de Song & Dance les voor kinderen krijg je zowel dansles als zangles. In de les werk je aan danstechniek en presentatie, je leert de nieuwste en coolste dansjes. Daarnaast werk je ook aan verschillende liedjes en je zangtechniek. Song & Dance is een vrolijke les die ook perfect te combineren is met een losse acteer-, musical- of zangles.

Song&Dance wordt gegeven in Nijmegen en Lent.

Hiphop/Show Dans voor kinderen tijdens de eindvoorstellingen in 2021

Hiphop/Show Dans

Vanaf 6 jaar

Ben je gek op dansen? Dan ben je bij Hiphop/show helemaal op je plek! Deze les is een combinatie van verschillende dansstijlen zoals streetdance, show en hiphop. Er wordt gewerkt aan danstechniek én leuke choreografieën. En dat allemaal op moderne (pop)muziek.

Hiphop/show dans wordt gegeven in Nijmegen.

Kleuterdans

4-5 jaar

Is jouw kleuter gek op dansen en het liefst op stoere en coole muziek? Dan is kleuterdans misschien wel de les die je zoekt! Elke week dansen de kinderen op stoere liedjes, leren ze hun eerste echte dansmoves en werken ze spelenderwijs aan hun techniek. Een hele leuke kennismaking met dansles, waar plezier voorop staat!

Kleuterdans wordt gegeven in Nijmegen.

Musical Talentgroepen tijdens de eindvoorstellingen in 2022

Talentgroepen

Vanaf 8 jaar – auditie vereist

Ben je gek op zingen, dansen en/of acteren? Wil je graag een musicalopleiding doen of naar een toneelschool of conservatorium (zang)? Dan ben je bij onze Talentgroepen aan het juiste adres. Wij hebben Talentgroepen voor Musical, Zang en Theater.

Wij zorgen voor meer uitdaging, je krijgt meerdere uren in de week les van ervaren en professionele docenten, je doet veel podiumervaring op en krijgt persoonlijk advies en auditietraining. Door middel van mentor gesprekken kijken wij welke opleiding goed bij jou past en stomen jou klaar voor de auditie voor de vakopleiding die jij graag wilt doen. Lees hier meer.

Talentgroepen hebben les in Nijmegen.

Melodie tot Drie

Vanaf 1 jaar

In de les Melodie tot Drie zing je samen met je peuter of dreumes liedjes, doe je schootspelletjes, ontdek je muziekinstrumenten en wordt er gestapt en gedanst. Er wordt in deze lessen op een speelse manier een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van je kind. Muziek en zingen hebben een grote invloed op de totale ontwikkeling van je kind. Dorothe zorgt ervoor dat de juiste materialen en instrumenten gekozen worden die aansluiten bij de leeftijd van je kind. Er worden tijdens deze lessen bekende liedjes gezongen, maar ook nieuwe liedjes geleerd worden. De liedjes sluiten regelmatig aan bij de dagelijkse dingen.

Onze docente Dorothe is een gediplomeerd Muziek op Schoot docent.

Melodie tot Drie is een les voor (groot)ouders met dreumes of peuter van 1 tot 3 jaar. Bekijk hieronder wanneer de eerstvolgende cursus start. Na de proefles volgt de cursus van 5 lessen van 45 minuten. Prijs voor de gehele cursus (6 lessen totaal incl. gratis proefles) is €73,00.

Er staat vooralsnog geen nieuwe cursus Melodie tot drie gepland. Heb je interesse of wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur ons dan een mail, dan laten we je weten wanneer we de cursus starten.

Melodie tot drie wordt gegeven in Nijmegen.

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt kun je je online via ons inschrijfformulier inschrijven voor de les.

Vragen

Onze leslocaties en de adressen kun je hier vinden. Neem vooral contact met ons op bij vragen of voor advies. Dat kan via onderstaande gegevens:

Email: administratie@lottevanderkleij.nl
Bellen: 024-2022335
WhatsApp: 06-31555209

Heb je een vraag en kan je jouw antwoord niet vinden op onze website? Bekijk hier veelgestelde vragen.