DE SCHOOL VOOR PODIUMKUNSTEN VAN DE REGIO!

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Wij bieden lessen en workshops aan op gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Lessen zijn er voor kinderen van 3 jaar tot volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden.

Lessen voor jongeren:
Musical
Zangles
Acteren
Song&Dance
Hiphop/show dans
Talentgroep

Onze locaties:
NijmegenLent

Musical

In de musicalles werk je aan verschillende emoties en personages en wordt de basis van je zangtechniek spelenderwijs behandeld. Korte scènes worden gespeeld, dansen gemaakt en mooie musicalliedjes gezongen. Aan het eind van het seizoen spelen we een spetterende voorstelling in een echt theater!

Musicalles wordt gegeven in Nijmegen en Lent.

Zangles

Ben jij gek op zingen? Dan ben je bij onze zangles aan het juiste adres. Wij werken in deze groepsles zang aan verschillende popliedjes, in het Nederlands en Engels. In de zangles wordt kennisgemaakt met zangtechniek, interpretatie en meerstemmigheid, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt wekelijks gewerkt aan een solo. Het seizoen wordt afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

Zangles wordt gegeven in Nijmegen en Lent.

Acteren

Kruip jij graag in de huid van een personage? Houd je van het spelen van typetjes en in emoties? Dan is deze acteerles iets voor jou!

Wij werken in deze groepsles acteren aan verschillende aspecten van het acteren. Er wordt kennisgemaakt met theatertechniek en improvisatie, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt zowel gewerkt met tekst als met beeldend theater. Het seizoen wordt afgesloten met een presentatie voor familie en vrienden.

Acteren wordt gegeven in Nijmegen en Lent.

Song & Dance

Wat is er nou leuker dan lekker meezingen tijdens het dansen? In de Song & Dance les krijg je zowel dansles als zangles. In de les werk je aan danstechniek en presentatie, je leert de nieuwste en coolste dansjes. Daarnaast werk je ook aan verschillende liedjes en je zangtechniek. Song & Dance is een vrolijke les die ook perfect te combineren is met een losse acteer-, musical- of zangles.

Song&Dance wordt gegeven in Nijmegen en Lent.

Hiphop/Show Dans

Ben je gek op dansen? Dan ben je bij Hiphop/show helemaal op je plek! Deze les is een combinatie van verschillende dansstijlen zoals streetdance, show en hiphop. Er wordt gewerkt aan danstechniek én leuke choreografieën. En dat allemaal op moderne (pop)muziek.

Hiphop/show dans wordt gegeven in Nijmegen.

Talentgroepen

Ben je gek op zingen, dansen en/of acteren? Wil je graag een musicalopleiding doen of naar een toneelschool of conservatorium (zang)? Dan ben je bij onze Talentgroepen aan het juiste adres. Wij hebben Talentgroepen voor Musical, Zang en Theater.

Wij zorgen voor meer uitdaging, je krijgt meerdere uren in de week les van ervaren en professionele docenten, je doet veel podiumervaring op en krijgt persoonlijk advies en auditietraining. Door middel van mentor gesprekken kijken wij welke opleiding goed bij jou past en stomen jou klaar voor de auditie voor de vakopleiding die jij graag wilt doen. Lees hier meer.

Talentgroepen hebben les in Nijmegen.

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt kun je je online via ons inschrijfformulier inschrijven voor de les.

Vragen

Onze leslocaties en de adressen kun je hier vinden. Neem vooral contact met ons op bij vragen of voor advies. Dat kan via onderstaande gegevens:

Email: administratie@lottevanderkleij.nl
Bellen: 024-2022335
WhatsApp: 06-31555209

Heb je een vraag en kan je jouw antwoord niet vinden op onze website? Bekijk hier veelgestelde vragen.