Is jouw kind bijna jarig en ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje in Nijmegen? Wij hangen graag de slingers op en zorgen dat jouw kind dit kinderfeestje nooit meer vergeet!

Wat is er leuker dan een musical kinderfeestje? Een échte prinsessenvoorstelling of een stoere brandweermannen-musical, alles kan! De musical feestjes zijn voor leeftijden van 4 t/m 12 jaar en variëren van 1,5 tot 3 uur. Elk feestje wordt afgesloten met een spetterende presentatie voor alle ouders.

Het kinderfeestje

De jarige kiest zelf het thema en mag voorkeursliedjes of dansjes aandragen. Wij zoeken hiervoor een passende docent een gaan aan de slag voor je. De docent maakt voor de jarige een kinderfeestje, leert de kinderen alle liedjes, dansjes en teksten aan. Jullie sluiten het feest af met een gaaf optreden waarbij we een zelfgemaakte mini-musical laten zien aan de ouders! Hoe cool!

Het eerste deel van het feest leren de kids alles wat ze moeten kunnen om een echte musicalster te worden; Ze krijgen zang-, dans-, én acteerles. Daarna maken we met de dansjes, liedjes en scènes die we geleerd hebben een mini-voorstelling. Daarbij hoort natuurlijk ook een mooi kostuum (optioneel)! Zodra de kinderen alles geleerd hebben, laten we de voorstelling aan alle ouders zien. Vooraf eten jullie een heerlijke taart (optioneel) en kinderen krijgen achteraf een groepsfoto (optioneel) mee naar huis!

Ervaringen van ouders

Bekijk hier de ervaringen van andere ouders!

Hiphop-, Theater- of Zang kinderfeestje?

Wil je liever iets anders op jouw feestje? Bijvoorbeeld alleen dansen, alleen zingen, breakdancen of hiphoppen? Ook hiervoor kunnen wij een onvergetelijk feestje maken! Wij hebben een groot bestand met docenten in alle disciplines, waardoor heel veel mogelijk is. Zo zorgen wij dat het feestje helemaal past bij jouw wensen.

Locatie in Nijmegen

Kinderfeestjes worden gegeven in onze fijne school in de Pater Brugmanstraat (hoek Berg en Dalseweg) in Nijmegen-Oost. Wij hebben hier verschillende lesruimten en een fijne centrale wacht- en pauzeruimte.

Onze voorkeursdag voor kinderfeestjes is zaterdagmiddag vanaf 15:00, op zondag of in een schoolvakantie. Door de week hebben wij vaste lessen in de school. Wil je toch liever een feestje op een andere dag? Geef dit aan bij de aanvraag, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Kosten en mogelijkheden kinderfeest

Een basis kinderfeestje van 90 minuten kost €120,00. De extra kosten van een kinderfeestje zijn afhankelijk van de opties en samenstelling. Het is altijd mogelijk om een combinatie of aanpassing te doen, dit kun je aangeven bij de aanvraag. Ook is het mogelijk een langer kinderfeestje te organiseren, wij sturen hiervoor een passende prijsopgave zodra we jouw aanvraag ontvangen hebben.

Let op: de basisprijs is aan de hand van 10 kinderen (inclusief jarige en evt. broertjes/zusjes). Bij meer kinderen wordt met een meerprijs van €9,00 per kind gerekend.

Hieronder staat een overzicht van mogelijkheden en prijzen. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Er is veel mogelijk, je kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Alle feestjes zijn inclusief limonade en aan het einde een presentatie voor de ouders!

 • Basisprijs Kinderfeestje 90 minuten (€120,00)
  In onze school in Nijmegen-Oost.
 • Basisprijs Kinderfeestje 120 minuten (€150,00)
  Dit is voordeliger.
 • Optie: Rekwisieten (vanaf €1,50 per kind)
  Wil je de presentatie van het feestje graag extra mooi maken? Dan regelen wij graag rekwisieten die bij het thema en de opzet van het feest passen. Dit kan iets kleins zijn, zoals prinsessenkroontjes of elfenvleugels. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan bij de aanvraag voor het feestje.
 • Optie: Polaroid groepsfoto (€3,00 per foto)
  Een feestje gaat zo snel voorbij.. Zorg ervoor dat jij en jouw vrienden en vriendinnen dit feestje nog lang onthouden! We zullen voor iedereen een foto maken en hebben leuke Photo Booth accessoires hiervoor.
 • Optie: Slagroomtaart (€23,75)
  Van de plaatselijke bakker. Een andere taart is mogelijk tegen meerprijs, bijvoorbeeld bij allergie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Wil je graag een van ons spreken voor meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Aanvraagformulier voor kinderfeestje Nijmegen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en de aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld. Wij streven ernaar binnen 3 werkdagen gereageerd te hebben. Heb je na het invullen van het formulier nog vragen? Dan mag je uiteraard altijd contact opnemen.
  Geen extra optiesRekwisieten vanaf €1,50 per kind**Polaroidgroepsfoto als aandenken €3,00 per fotoTaart vooraf (prijs op aanvraag)

  ** vraag naar de mogelijkheden

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Song&Dance kinderen in Nijmegen

  Meer informatie over onze lessen

  Voor kinderen bieden wij verschillende lessen aan in Nijmegen, Lent, Oosterhout, Berg en Dal en Huissen. Deze lessen zijn er van 1 jaar t/m 12 jaar. In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en/of acteren. Elke seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in het theater of een afsluitende les.

  Lessen voor kinderen:
  Musical
  Zangles
  Acteren
  Melodie tot drie
  Song&Dance
  Hiphop/show dans
  Talentgroep

  Onze locaties:
  Nijmegen | Lent | Oosterhout | Arnhem |Huissen | Berg en Dal

  Meer informatie, lesrooster bekijken of gratis proefles doen?

  Musical Kinderfeestje Nijmegen