Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden, al voor peuters vanaf 2 jaar.

Wij bieden lessen en workshops aan op gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Lessen zijn er voor kinderen van 1 jaar tot volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden.

Peuterdans

De volgende cursus start in november

Peuterdans is een fijne ouder-kind les, waarbij elke peuter vergezeld wordt door een ouder, opa, oma of oppas die actief meedoet in de les. Hierdoor kan onze docent zich volledig richten op de kinderen en hun dansplezier.

Ontdek samen met je kind spelenderwijs de magie van muziek en dans! In onze peuterdanslessen worden de kleintjes meegenomen op een reis vol fantasie en plezier, waar ze zich vrij kunnen uiten in emoties, woorden en bewegingen.

Tijdens de lessen komen dagelijkse handelingen, sprookjes en thema’s zoals seizoenen en feestdagen tot leven, waardoor de kinderen op een speelse manier veel leren.

Kom gezellig dansen op vrijdagochtend van 10:00 tot 10:45 in Nijmegen! De volgende cursus van 6 lessen start op 12 januari 2024 en de totale prijs is €59,00. Wil je eerst eens proberen? Een proefles kost slechts €9,00. We hopen je binnenkort te verwelkomen bij onze peuterdansles! Aanmelden kan via het online formulier!

De groep van 3 november zit inmiddels vol!

Stoer en energiek dansen in de nieuwe dansles voor kleuters!
Na de kerstvakantie starten wij een kleuterdansles op woensdagmiddag op onze fijne locatie in Nijmegen. De les is op woensdag van 13:45 tot 14:30.

Naast deze dansles hebben wij natuurlijk ook de Musical en Song&Dance lessen voor kleuters op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag op verschillende locaties.

Gratis proefles? Aanmelden kan nu via het proeflesformulier.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Musicalles voor kleuters

Musical voor kleuters

In de musicalles voor kleuters maken kinderen uit groep 1 en 2 spelenderwijs kennis met zingen, dansen en acteren.

Het ontdekken van verschillende emoties, jezelf presenteren voor publiek en je vrij en veilig in de groep voelen, dat staat centraal in deze les.

De musicalles voor kleuters worden gegeven op verschillende dagen in de week op onze locaties in Nijmegen-Oost en Lent.

Song & Dance voor kleuters

Song & Dance

Wat is er nou leuker dan lekker meezingen tijdens het dansen? In de Song & Dance les voor kleuters krijgen de kinderen zowel dansles als zangles.

In de les werken ze spelenderwijs aan danstechniek en presentatie en leren de kinderen de nieuwste en coolste dansjes. Daarnaast worden er verschillende liedjes gezongen.

Melodie tot Drie

In de les Melodie tot Drie zing je samen met je peuter of dreumes (vanaf 1 jaar) liedjes, doe je schootspelletjes, ontdek je muziekinstrumenten en wordt er gestapt en gedanst. Er wordt in deze lessen op een speelse manier een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van je kind.

Melodie tot Drie wordt gegeven in Nijmegen-Oost. Op dit moment staat er nog geen nieuwe cursus op de planning.

Wil je graag bericht ontvangen wanneer de volgende cursus start, dan kan je ons een mail sturen. Wij laten je dan als eerste weten wanneer de volgende cursus op de planning staat.

Gratis proefles voor peuters en kleuters

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt kun je je online via ons inschrijfformulier inschrijven voor de les.

Vragen

Onze leslocaties en de adressen kun je hier vinden. Neem vooral contact met ons op bij vragen of voor advies. Dat kan via onderstaande gegevens:

Email: administratie@lottevanderkleij.nl

Heb je een vraag en kan je jouw antwoord niet vinden op onze website? Bekijk hier veelgestelde vragen.