Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden, al voor kinderen vanaf 1 jaar.

Wij bieden lessen en workshops aan op gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Lessen zijn er voor kinderen van 1 jaar tot volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden.

Melodie tot Drie

In de les Melodie tot Drie zing je samen met je peuter of dreumes (vanaf 1 jaar) liedjes, doe je schootspelletjes, ontdek je muziekinstrumenten en wordt er gestapt en gedanst. Er wordt in deze lessen op een speelse manier een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van je kind.

Op dit moment is er geen nieuwe startdatum bekend voor Melodie tot Drie.

Peuterdans

De volgende cursus start op 8 maart 2024

Peuterdans is een fijne ouder-kind les, waarbij elke peuter vergezeld wordt door een ouder, opa, oma of oppas die actief meedoet in de les. Hierdoor kan onze docent zich volledig richten op de kinderen en hun dansplezier.

Ontdek samen met je kind spelenderwijs de magie van muziek en dans! In onze peuterdanslessen worden de kleintjes meegenomen op een reis vol fantasie en plezier, waar ze zich vrij kunnen uiten in emoties, woorden en bewegingen.

Tijdens de lessen komen dagelijkse handelingen, sprookjes en thema’s zoals seizoenen en feestdagen tot leven, waardoor de kinderen op een speelse manier veel leren.

Kom gezellig dansen op vrijdagochtend in Nijmegen! De eerstvolgende cursus van 6 lessen begint op 8 maart 2024 en de totale prijs is €59,-. Wil je eerst eens proberen? Een proefles kost slechts €9,-. We hopen je binnenkort te verwelkomen bij onze peuterdansles!

De groep om 10:00 is vol. Er is een nieuwe groep gestart van 10:45 tot 11:30.

Musicalles voor kleuters

Musical voor kleuters

In de musicalles voor kleuters maken kinderen uit groep 1 en 2 spelenderwijs kennis met zingen, dansen en acteren.

Het ontdekken van verschillende emoties, jezelf presenteren voor publiek en je vrij en veilig in de groep voelen, dat staat centraal in deze les.

De musicalles voor kleuters worden gegeven op verschillende dagen in de week op onze locaties in Nijmegen-Oost en Lent.

Song & Dance voor kleuters

Song & Dance

Wat is er nou leuker dan lekker meezingen tijdens het dansen? In de Song & Dance les voor kleuters krijgen de kinderen zowel dansles als zangles.

In de les werken ze spelenderwijs aan danstechniek en presentatie en leren de kinderen de nieuwste en coolste dansjes. Daarnaast worden er verschillende liedjes gezongen.

Song & Dance voor kleuters wordt gegeven in Lent.

Vragen

Onze leslocaties en de adressen kun je hier vinden. Neem vooral contact met ons op bij vragen of voor advies. Dat kan via onderstaande gegevens:

Email: administratie@lottevanderkleij.nl

Heb je een vraag en kan je jouw antwoord niet vinden op onze website? Bekijk hier veelgestelde vragen.