Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.

Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en misschien zelfs van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. Voor de talentgroepen moet je auditie doen. Lees hieronder meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Meld je hier aan voor de auditie op zondag 21 juni 2020
Je vindt de audities op het inschrijfformulier onder het kopje: ‘evenementen’.

Musical Talentgroep
In de Musical Talentgroep krijg je wekelijks drie verschillende lessen: theater, dans én zang. Met de docenten werk je het eerste half jaarop een hoog niveau aan techniek en presentatie. In de tweede helft van het seizoen maken we een grote musicalproductie. De voorstelling wordt gespeeld aan het eind van het seizoen in een theater in de buurt.
Alle leerlingen uit de talentgroep krijgen twee keer in het seizoen een rapportage met een persoonlijk advies.

Wij werken met drie lesgroepen:
1. Musical Talentgroep 8+
2. Musical Talentgroep 11+
3. Musical Talentgroep 14+

Onze visie
Met de talentgroepen willen wij jongeren in Gelderland een programma aanbieden waar zij op een zo hoog mogelijk niveau begeleid worden richting een professionele opleiding in de podiumkunsten. Onze locatie is goed te bereiken, waardoor het geschikt is voor jongeren die buiten Nijmegen wonen en (zelf) met het openbaar vervoer komen.

Optredens
Wij vinden het belangrijk dat onze talenten vaak op het podium staan zodat ze hier veel ervaring op doen. Het kan regelmatig voorkomen dat de talentgroepen zullen optreden op verschillende evenementen of tussentijdse voorstellingen. Hiervoor worden indien nodig extra repetities ingepland.

Lesdagen
De lessen van de talentgroep zijn op vrijdagavond en zaterdagochtend. Het precieze rooster wordt eind augustus gemaakt en aangepast op het aantal aangenomen jongeren. Elke groep heeft een uur dans op vrijdag en op zaterdag: een uur zang én een uur theater.
Daarnaast krijgen de kinderen uit de talentgroep de optie door de weeks nog één reguliere les volgen. Zij hebben dus vier uur les in de week.
De lessen van de Talentgroepen in seizoen 2020/2021 starten op vrijdag 11 september 2019. Op zaterdag 5 september is een kennismaking met alle aangenomen kinderen en jongeren.

Kosten
De kosten voor de Talentgroep bedraagt €85 per maand. Wil je er ook nog een reguliere les bij volgen? Dan betaal je €95 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd (10 maanden per seizoen), maar kan ook éénjaarlijks via factuur betaald worden. Hierbij dient het gehele bedrag in één keer betaald te worden en wordt een korting van 5% verrekend over het totaalbedrag*.

Contact

Meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op met ons!

De auditie – 21 juni 2020

Op zondag 21 juni is de eerste auditiemogelijkheid voor de Musical Talentgroepen van seizoen 2020/2021.

Meld je hier aan voor de auditie op 21 juni.
Je vindt de audities op het inschrijfformulier onder het kopje: ‘evenementen’.

Beeldmateriaal

Deze diashow vereist JavaScript.

*Bij een betaling ineens is restitutie van het lesgeld later in het seizoen niet mogelijk

Kinderauditie, Auditie 2020, Talentgroep Auditie, Auditie Gelderland, Musical auditie kind