Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.

Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en misschien zelfs van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. Voor de talentgroepen moet je auditie doen. Lees hieronder meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Voorjaar 2019 maken wij de eerstvolgende auditiemogelijkheid bekend. Houd de site en onze facebookpagina hiervoor in de gaten.

Musical Talentgroep
In de Musical Talentgroep krijg je wekelijks drie verschillende lessen: theater, dans én zang. Met de docenten werk je het eerste half jaarop een hoog niveau aan techniek en presentatie. In de tweede helft van het seizoen maken we een grote musicalproductie. De voorstelling wordt gespeeld aan het eind van het seizoen in een theater in de buurt.
Alle leerlingen uit de talentgroep krijgen aan het eind van het seizoen een rapportage met een advies voor het nieuwe seizoen.

Wij werken met drie lesgroepen:
1. Musical Talentgroep 8+
2. Musical Talentgroep 11+
3. Musical Talentgroep 14+

Onze visie
Met de talentgroepen willen wij jongeren in Gelderland een programma aanbieden waar zij op een zo hoog mogelijk niveau begeleid worden richting een professionele opleiding in de podiumkunsten. Onze locatie is goed te bereiken, waardoor het geschikt is voor jongeren die buiten Nijmegen wonen en (zelf) met het openbaar vervoer komen.

Optredens
Wij vinden het belangrijk dat onze talenten vaak op het podium staan zodat ze hier veel ervaring op doen. Het kan regelmatig voorkomen dat de talentgroepen zullen optreden op verschillende evenementen of tussentijdse voorstellingen. Hiervoor worden indien nodig extra repetities ingepland.

Lesdagen
De lessen van de talentgroep zijn op zaterdagochtend tussen 09:00 en 13:00. Het precieze rooster wordt eind augustus gemaakt en aangepast op het aantal aangenomen jongeren. Elke groep heeft drie lessen op zaterdag: dans, zang én theater.
Daarnaast krijgen de kinderen uit de talentgroep de optie door de weeks nog één reguliere les volgen. Zij hebben dus vier uur les in de week.
De lessen van de Talentgroepen starten op zaterdag 8 september 2018.

Kosten
De kosten voor de talentgroep bedraagt €85 per maand. Wil je er ook nog een reguliere les bij volgen? Dan betaal je €95 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd (10 maanden per seizoen), maar kan ook éénjaarlijks via factuur betaald worden. Hierbij dient het gehele bedrag in één keer betaald te worden en wordt een korting van 5% verrekend over het totaalbedrag.

Contact

Meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op met ons!

De auditie

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de auditie, de eerstvolgende audities zullen plaatsvinden in juni/juli 2019. Houd de Facebookpagina en website in de gaten.

Beeldmateriaal

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Kinderauditie, Auditie 2018, Talentgroep Auditie, Auditie Gelderland, Musical auditie kind