Ouder aan het woord – Musical Talentgroep 2

Geschreven door Claudia, moeder van Julian.

Julian heeft sinds dat hij bij Lotte van der Kleij in de talentengroep zit zulke ongelofelijk grote sprongen gemaakt, je ziet en hoort dat er in zijn stem een enorme vooruitgang zit ook zijn dansbewegingen zijn vloeiender geworden.

Hij was eerst lid bij een andere musicalschool maar i.v.m. een verhuizing moesten we op zoek naar een musicalschool dichterbij huis. Via een presentatie op koningsdag hadden we kennis gemaakt met de school en hem zo aangemeld voor de auditie. Het leuke aan deze auditie was dat het (i.v.m. corona) buiten plaatsvond en we dus als ouders zijnde ook een glimp konden opvangen van zijn auditie. 

Dezelfde middag kreeg hij een ongelofelijk enthousiast telefoontje en hij was door voor de Talentengroep. 

Julian geeft aan dat hij het fijn vindt dat er echt serieus lesgegeven wordt waarin het maximale uit de kinderen worden gehaald. Onlangs heeft hij ook een rapport gekregen en ik kan als ouder zijnde niet anders zeggen; GEWELDIG! Door dit rapport weet het kind precies waar hij/zij staat maar ook waar verbeterpunten inzitten, dit maakt het heel inzichtelijk.

Daarnaast heeft hij onlangs een mentorgesprek gehad, ieder kind heeft een mentor en hierbij kun je terecht met vragen of andere zaken. 

Door deze mentorgesprekken heb je ook buiten de les even contact met het kind en dan weet je als mentor ook of het kind zich fijn voelt of dat hij/zij dingen graag ander ziet.  

De groep waar Julian in zit ervaart hij als heel prettig, het is een leuke groep waarin hij volledig zichzelf durft en kan zijn en dit is zo ongelofelijk veel waard. Wij zijn nog steeds erg blij met onze keuze en Julian gaat met heel veel plezier naar zijn dans, zang en theaterlessen.