Nieuwe locatie in Berg en Dal

Vanaf maart start Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij nieuwe musicallessen op dinsdagmiddag in Berg en Dal. De lessen zijn toegankelijk voor alle kinderen van 4-11 jaar. 

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Wij bieden lessen en workshops aan op gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Lessen zijn er voor kinderen van 3 jaar tot volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden.

In de musicalles voor kinderen werk je aan verschillende emoties en personages en wordt de basis van je zangtechniek spelenderwijs behandeld. Korte scènes worden gespeeld, dansen gemaakt en mooie musicalliedjes gezongen. Aan het eind van het seizoen spelen we een spetterende voorstelling!

Wij starten met een korte cursus om kennis te maken. Op dinsdag 8 maart is een gratis proefles voor geïnteresseerden. Aanmelden hiervoor kan via https://mijn.lottevanderkleij.nl/Proefles. Indien de proefles bevalt kan je je aanmelden voor de cursus die loopt van 8 maart t/m 19 april. De prijs van de gehele cursus is €50,00 voor kinderen van 4-5 jaar en €65,00 voor kinderen van 6-8 en 9-11 jaar.

De lessen worden gegeven in dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal.

Kerstendalseweg 17
6571 BN Berg en Dal

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Kijk dan op https://lottevanderkleij.nl of neem contact op met Lotte via: 024-2022335.