Open dag – 19 september 2021

Workshops volgen, geschminkt worden, optredens en veel gezelligheid!

Maak kennis met onze Zang- en Theaterschool, volg gratis workshops, laat je omtoveren door De Schminkmevrouw en kijk naar optredens van onze leden. Je kunt informatie verkrijgen over alle lessen en je aanmelden voor een gratis proefles. Zien we je op 19 september op onze nieuwe locatie in Nijmegen-Oost? Iedereen is welkom!

Speciaal voor (nieuwe) leden organiseren wij op zondag 19 september een open dag op Pater Brugmanstraat 4 in Nijmegen. Volg samen met jouw musical- of zangvrienden een workshop en laat je prachtig schminken. Onze docenten geven workshops in alle disciplines. Als je geen lid bent, is dit een fijne dag om kennis te maken met onze Zang- en Theaterschool. 

Bij de ingang van de school vragen wij je om de Corona CheckApp van de overheid te scannen. Is dit niet mogelijk of wil je dit liever niet? Geen zorgen. Neem contact met ons op, dan overleggen we even.

Let op: aanmelden voor de workshops is verplicht. Bekijk hieronder het rooster en meld je onderaan de pagina aan.

Planning

Tijdens de open dag is het mogelijk om informatie te krijgen over onze lessen, workshops te volgen, spelletjes te doen, foto’s of TikTok’s te maken in onze fotobooth en je te laten schminken. Bekijk hier de planning en meld je onderaan deze pagina aan via het formulier.

11:00 – 12:00 Open Dag Kinderen

Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar oud (basisonderwijs)

Volg een gratis workshop en ontvang informatie over de lessen en mogelijkheden.

Tijd en zaalActiviteitLeeftijd
11:00 DanszaalOptreden Musical Talentgroepen
11:10 DanszaalWorkshop Musical2-5 jaar
11:35 DanszaalWorkshop Song&Dance6-8 jaar
12:00 DanszaalWorkshop Acteren9-12 jaar
Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk om op de dag zelf binnen te lopen en aan te sluiten.

12:00 – 13:00 Informatie inloop

Dit is een vrije inloop waar je informatie kunt krijgen over onze lessen en de locatie kan bekijken. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Let op: er is een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegestaan. Het kan dus zijn dat je even moeten wachten zodat wij voldoende afstand kunnen garanderen.

13:00 – 14:00 Open dag Jongeren en Volwassenen

Voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen.

Volg een gratis workshop en ontvang informatie over de lessen en mogelijkheden.

Tijd en zaalActiviteitLeeftijd
12:45 DanszaalWorkshop Musical9-12 jaar
13:10 DanszaalWorkshop ActerenJongeren
13:40 DanszaalWorkshop Zangles10-15 jaar
14:00 DanszaalOptreden Musical Talentgroepen
Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk om op de dag zelf binnen te lopen en aan te sluiten.

14:00 Optreden Musical Talentgroepen

14:00 Uitreiking Miss/Mr Shine verkiezing

Tijdens de open dag op zondag 19 september wordt ook onze Mr of Mrs Shine 2021 uitgereikt. Dit is een leerling die het hele jaar het gezicht is van onze Zang- en Theaterschool. Mr/Miss Shine 2021 wordt bekend gemaakt door musicalster Silencio Pinas, bekend van onder andere de musical the Lion King en vanaf dit seizoen te zien in de musical: ‘Come from Away’.

Ben jij lid van onze school en wil je kans maken op de titel Mr/Mrs shine? Klik dan hier om te lezen hoe je je kan aanmelden.

14:30 Ledenfeest

Op 19 september hebben wij van 14:30-16:00 een ledenfeest, gelijk na de open dag. Er zijn spelletjes, je kunt foto’s en filmpjes maken in onze foto/TikTok booth, je kan lekker dansen op muziek of chillen met je vrienden. Dit is allemaal in onze nieuwe school in Nijmegen-Oost. Nieuwsgierige ouders mogen bij het brengen of halen even een rondje lopen om de nieuwe locatie te bekijken. Het ledenfeest is gratis voor alle leden.

Alle leden van de school mogen hierbij zijn, je moet je alleen nog even aanmelden. Aanmelden kan je doen via de ledenpagina’s, klik hier om direct naar de ledenpagina’s te gaan. In het menu ga je naar ‘activiteiten’, daarna kies je ‘cursus of evenement boeken’. Daar selecteer je ‘Ledenfeest’.

Aanmelden

  Uw naam (verplicht)

  Uw mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (optioneel)

  Voor welke leeftijd komt u? (verplicht)

  Let op: er mag per aanmelding maximaal één volwassene mee.


  Het is niet verplicht een workshop te volgen

  Workshops

  Voer de CAPTCHA code hieronder in en druk op "Verzenden".
  captcha