Mr/Miss Shine Verkiezing 2021

Shine jij graag in de spotlight? Ben jij een echte Social Media ster? En gek op onze Zang- en Theaterschool? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit jaar presenteren wij namelijk: Miss/Mister Shine.

Wat houdt dit precies in?

Voor een heel jaar vertegenwoordig jij de school. Je mag al onze evenementen bijwonen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Dit mag je dan natuurlijk helemaal vastleggen op onze Social Media kanalen met een Instagram-Takeover. Daarnaast krijg je een uitgebreide goodiebag met allerlei toffe producten van de school. Zie jij jezelf dit al helemaal doen? Dan ben jij misschien wel het gezicht van onze Zang- en Theaterschool!

Hoe maak je kans?

Stuur uiterlijk 12 september een filmpje in van maximaal 1 minuut waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom jij onze Miss/Mister Shine 2021 bent. Het filmpje stuur je naar administratie@lottevanderkleij.nl, met als onderwerp: Inzending Miss/Mister Shine. Je mag hierin zo creatief en fantasierijk zijn als je zelf wilt. Op onze Open Dag op zondag 19 september wordt de winnaar feestelijk bekend gemaakt door niemand minder dan Silencio Pinas. Bekend van onder andere de musical the Lion King en vanaf dit seizoen te zien in Come from Away. 

#SingShineSmile