Musical voor Jongeren (11 t/m 15 jaar)

DE LEUKSTE MUSICALLESSEN VOOR JONGEREN!

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Musicallessen zijn er voor jongeren in Nijmegen, Lent en Huissen. Ook hebben wij een musical talentgroep voor kinderen die behoefte hebben aan meer uitdaging en verdieping.

Bekijk hier het nieuwe lesrooster (geldig van september 2018 t/m juli 2019)

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles!

Musical 11-15 jaar

Voor jongeren van 11-15 jaar bestaat de musicalles uit verschillende onderdelen van zang, dans en theater. Er wordt gewerkt aan zangtechniek en interpretatie, zowel in solo’s als in groepsverband. De ensemblesongs worden meerstemmig ingestudeerd en er wordt gezongen en gedanst tegelijkertijd (song & dance). Jongeren krijgen uitgebreide scènes op papier, improviseren en maken zelf. Aan het eind van het seizoen spelen we een zelfgemaakte voorstelling in een echt theater!

  • Woensdagavond van 19:00 – 20:15 in Lent
  • Vrijdagavond van 20:00 – 21:15 in Nijmegen-Oost

Bekijk hier het volledige lesrooster.

Deze les wordt zowel in Lent als Nijmegen gegeven door Lotte van der Kleij.

Musical Talentgroep

Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.

Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. Voor de talentgroepen moet je auditie doen.

Lees hier meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooid worden.
In de week van 3 tot 8 september hebben wij een proeflesweek. In deze week is iedereen van harte welkom langs te komen voor een gratis proefles.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wil je op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail