Groot nieuws: onze eigen locatie!

In het hart van Nijmegen-Oost, net over de Waalbrug, hebben wij vanaf september een eigen pand. In de Pater Brugmanstraat (hoek Berg en Dalseweg) wordt op dit moment onze Zang- en Theaterschool gerealiseerd. Er komen 2 grote studio’s voor theater- en danslessen, een kleine studio voor zanglessen, een fijn kantoor en een gezellige wacht- en pauzeruimte voor ouders en leerlingen.

Proeflessen zijn in te plannen vanaf half juni!

Vanaf half juni kun je een proefles aanvragen voor september. Wil je voor de zomervakantie al eens meedoen met een van onze lessen? Vanaf 14 juni hebben wij 3 weken proeflesweken op onze huidige locaties in De Ark van Oost en Daalsehof. Volgend seizoen verhuizen deze lessen naar onze nieuwe locatie.
Meld je hier aan voor een gratis proefles.

De verbouwing schiet al aardig op en de stickers zitten inmiddels op de ramen. We kunnen niet wachten om hier een fijne, creatieve en gezellige plek voor jullie van te maken.

Alle lessen uit Nijmegen (nu Ark van Oost en Daalsehof) en de Talentgroepen worden vanaf september gegeven op onze nieuwe locatie. Daarnaast starten wij veel nieuwe lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Bekijk hieronder welke nieuwe lessen je kunt verwachten.

Alle leden krijgen in de loop van juni een lesadvies met de locatie, dag en tijd voor volgend seizoen. Zodra het rooster gereed is, zullen wij dit direct communiceren.

De lessen uit Lent, Oosterhout en Huissen blijven op de huidige locatie. Wil je graag overstappen naar een les in een van onze nieuwe studio’s in Nijmegen-Oost? Dan kan je dit aangeven zodra de lesadviezen voor volgend seizoen gemaild zijn.

Nieuwe lessen vanaf september

Het nieuwe lesrooster wordt op dit moment gemaakt. De lesdagen en lestijden van onze huidige lessen blijven in grote lijnen gelijk met het huidige rooster. Alle leden krijgen eind juni een lesadvies met de lesdag, tijd en locatie voor volgend seizoen. Dit kan online bevestigd worden of aangepast naar een andere gewenste les. Wij starten ook nieuwe lessen, zoals:

 • Theater Talentgroep en Zang Talentgroep (audities 4 juli)
 • Melodie tot Drie – muziek voor kinderen van 1-3 jaar oud met ouders 
 • Pilates en Yoga voor volwassenen
 • Zangles voor kinderen (8-12 jaar) en jongeren (13-15 & 16-20 jaar)
 • Zangles voor volwassenen (geen koor, maar groepszangles)
 • Acteerles voor kinderen (8-12 jaar) en jongeren (13-15 & 16-20 jaar)
 • Acteerles voor volwassenen
 • Peuter- en kleuterdans
 • Hiphop/show dans
 • Nieuwe Song&Dance en Musical lessen voor kinderen
 • Meer opties en dagen voor Privé zanglessen

Vanaf juli is het mogelijk proeflessen in te plannen voor ons nieuwe seizoen. Blijf hiervan op de hoogte via onze Social Media kanalen en onze website.

Wij hopen je te zien op onze nieuwe locatie!