Ben je op zoek naar leuk zomerkamp aan het eind van de zomervakantie? Kom dan mee zingen, dansen en acteren bij de Nijmeegse Musical en/of Zang 3Daagse van Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij. Drie dagen lang krijg je verschillende lessen en workshops met een presentatie als afsluiting.

Wij hebben dit seizoen voor het eerst ook een Zang 3Daagse, naast de Musical 3Daagse. En voor kinderen van 4 tot 7 jaar een Musical 2Daagse. Bekijk op deze pagina meer informatie.
Wil jij er graag bij zijn? Meld je snel aan, want vol=vol!

Musical & Zang 3Daagse

Maandag 23 t/m zaterdag 28 augustus 2021

Maandag t/m woensdag is de Musical 3Daagse en donderdag t/m zaterdag is de Zang 3Daagse (Nieuw!). Het is ook mogelijk om bij allebei mee te doen, in dat geval krijg je 10% korting op het lesgeld.

Speciaal voor de kinderen van 8 t/m 17 jaar die niet kunnen wachten tot het nieuwe lesseizoen weer van start gaat is er ons musical- en zangkamp: De Nijmeegse Musical- en Zang 3daagse. Drie dagen lang krijg je van 10:00 – 16:00 dansles, zangles en theaterles van verschillende docenten. Natuurlijk inclusief eindpresentatie voor de ouders op de laatste dag. De kinderen nemen zelf lunch mee voor deze drie dagen. Iedereen mag meedoen, ook als je nog niet bij ons op les zit of geen musical- of zangervaring hebt!

Musical 3Daagse groep 1: 8 t/m 12 jaar
Musical 3Daagse groep 2: 13 t/m 17 jaar
Zang 3Daagse: 10 t/m 16 jaar

Kosten: €125,00 incl. benodigdheden en presentatie. Lunch moet zelf verzorgd worden.

Musical 2Daagse

24/25 augustus (plek vrij) & 26/27 augustus (vol)

Speciaal voor kinderen van 4 tot 7 jaar bieden wij twee ochtenden aan van 09:30 tot 12:30 vol leuke workshops zang, dans en acteren. Na deze twee ochtenden sluiten we af met een leuke presentatie voor alle ouders.

De kinderen nemen zelf een tussendoortje mee voor deze twee dagen, wij zorgen voor drinken en wat lekkers. Iedereen mag meedoen, ook als je nog niet bij ons op les zit of geen musical- of zangervaring hebt!

Kosten: €45,00 incl. benodigdheden en presentatie.

Aanmelden

Aftermovie Musical 3Daagse 2019

Dag 1:

Of klik hier om de video op onze Facebookpagina te bekijken!

Dag 2:

Of klik hier om de video op onze Facebookpagina te bekijken!

Dag 3:

Of klik hier om de video op onze Facebookpagina te bekijken!

Wil je graag meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan contact op met Lotte!

Musicalkamp Nijmegen!

Kosten: €125,00 incl. benodigdheden en presentatie.