Zing, dans en acteer deze zomer met ons mee!

Omdat het een gekke tijd is (geweest), organiseren wij een hoop extra workshops en lessen in de zomervakantie. Op deze pagina zetten wij de laatste informatie over de lessen en workshops, deze worden in de loop van de zomer aangevuld. Wil je nou goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Op onze Facebookpagina en Instagram plaatsen wij direct bericht zodra er iets nieuw gepland is.

Wil je graag persoonlijk contact of meer informatie? Dan kun je via mail contact opnemen met Evi van Blokland via administratie@lottevanderkleij.nl.

Wil je graag meer informatie over onze reguliere lessen of wil je in september een gratis proefles volgen? Bekijk hier meer informatie!

Workshops zomervakantie

Klik hier om je aan te melden voor een van onze zomerworkshops.

Ben je al lid bij onze school? Meld je dan aan via de ledenpagina’s met jouw lidnummer.

Tarieven
Workshop 3-5 jaar = €5,00
Workshop 6-17 jaar = €7,50
Workshop volwassenen = €10,00

Dansmix – 22 augustus
Ben je gek op dansen? Dan ben je bij dansmix helemaal op je plek! Deze workshop is een combinatie van verschillende dansstijlen zoals streetdance, show, modern en hiphop. Er wordt gewerkt aan danstechniek én een leuke choreografie. En dat allemaal op moderne (pop)muziek.

Zang – 29 augustus
Ben jij gek op zingen? Wij geven in de zomervakantie zangworkshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wij werken in deze groepsles zang aan verschillende popliedjes, techniek en meerstemmigheid.

Song & Dance – 29 augustus
Wat is er nou leuker dan lekker meezingen tijdens het dansen? In de Song & Dance workshop krijg je zowel dansles als zangles, werk je aan danstechniek en presentatie en leer je de nieuwste en coolste dansjes.

Acteren – 30 augustus
Kruip jij graag in de huid van een personage? Houd je van het spelen van typetjes en in emoties? Dan is deze acteerworkshop iets voor jou! Wij werken in deze workshop acteren aan verschillende aspecten van het acteren. Er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met theatertechniek en improvisatie, maar vooral plezier staat voorop.

Bekijk het lesrooster via onderstaand overzicht of download het lesrooster hier in PDF. Let op: de workshops zijn aangegeven met datum in het lesrooster!

Klik hier om je aan te melden voor een van onze zomerworkshops.

Bekijk het lesrooster via onderstaand overzicht of download het lesrooster hier in PDF.

Privé zangles

In de zomermaanden is het mogelijk om privé zanglessen te volgen bij onze school. Privé zanglessen via Zoom (online) kunnen wekelijks, twee wekelijks of incidenteel ingepland worden. Hierbij heb je keuze uit de docenten: Jentley, Britt of Evi. Daarnaast komt er zowel in juli als in augustus een zangdag waarbij het mogelijk is in Lent (Nijmegen) privé zangles te volgen van onze zangdocente Jentley. Welke dagen in juli en augustus wordt nog bekend gemaakt.

Meer informatie of wil je graag een les inplannen? Stuur ons dan een mail.

Tarief: zangles van 30 minuten voor €30,00.