DÉ ZANGSCHOOL VAN DE REGIO!

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Zanglessen zijn er voor kinderen van 8-17 jaar en voor volwassenen. Wij geven zangles in Lent, Arnhem en Nijmegen-oost.

Bekijk hier het nieuwe lesrooster (geldig van september 2020 t/m juli 2021)

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles!

Zangles 8-12 jaar (Basisschool)

Ben jij gek op zingen? Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar bij ons komen zingen. Wij werken in deze groepsles zang aan verschillende popliedjes. In de zangles wordt spelenderwijs kennis gemaakt met zangtechniek en interpretatie, maar vooral plezier staat voorop. Het begin voor meerstemmig zingen wordt hier gemaakt, maar ook aan solozang. Het seizoen wordt afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent en Nijmegen
Deze les wordt gegeven door Lotte van der Kleij en Gina Bentvelsen.

Zangles 13-17 jaar (Voortgezet onderwijs)

Ben jij gek op zingen? Wij werken in deze groepsles zang voor jongeren aan moderne popliedjes, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Er wordt gewerkt aan zangtechniek en interpretatie, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt in de lessen zelfs al meerstemmig gezongen, maar ook gewerkt aan solo’s. Het seizoen wordt afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent en Nijmegen
Deze les wordt gegeven door Lotte van der Kleij.

Pop-up Vocals 

Dé zanggroep waar je bij wilt! Houd je van (meerstemmig) zingen, lijkt het je leuk om op te treden en ben je jonger dan 50 jaar? Kom dan meedoen bij ons Pop-up koor. Wij repeteren elke week en dit koor popt zo nu en dan op bij leuke evenementen om het meerstemmige repertoire ten gehore te brengen!
In de lessen worden zowel golden oldies als nieuwe popmuziek in een nieuw meerstemmig jasje gestoken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, zowel individueel als in groepsverband. De liedjes worden in samenspraak met de groep uitgekozen, er zijn mogelijkheden om aan solo’s te werken en alles wordt meerstemmig ingestudeerd. Het seizoen wordt afgesloten met een grote zangvoorstelling in het theater.

In Arnhem op maandag (twee keer per maand) van 20:00 – 21:30
In Nijmegen op woensdag (wekelijks) van 20:00 – 21:00
In Lent op donderdag (wekelijks) van 20:00 – 21:00

Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent, Arnhem en Nijmegen
Deze les wordt gegeven door Lotte van der Kleij en Gina Bentvelsen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Privé zangles in Lent of Nijmegen

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven op onze leslocaties in Lent of Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 of 45 minuten en lessen kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Wij werken met doorlopende lessen, betaling verloopt via automatisch incasso.
Privé zangles wordt gegeven op maandag, woensdag en donderdag en is zelf in te plannen.

Locatie: Lent en Nijmegen
Privé zanglessen worden gegeven door Lotte van der Kleij, Britt van Tooren en Gina Bentvelsen.

LesduurFrequentieTarief per maand
30 minuten1x per maand€40,00
30 minuten2x per maand€75,00
30 minutenLosse les€42,50
45 minuten1x per maand€60,00
45 minuten2x per maand€112,50
45 minutenLosse les€63,75
Muziektheater volwassenen

In Lent is op donderdagavond een cursus muziektheater voor volwassenen. In de lessen muziektheater combineren we de disciplines zang en theater en kijken hoe we met deze kunstvormen één verhaal kunnen vertellen. In de lessen wordt onder andere gewerkt aan zangtechniek, zanginterpretatie, groepszang (meerstemmig) en speltechniek. Het muziektheaterseizoen wordt afgesloten met een passende voorstelling, gemaakt door de groep zelf.
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Deze les wordt gegeven door Britt van Tooren.

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooit worden.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail