Kom zingen bij het Pop-up Koor in Arnhem!

Op zoek naar zangles in Arnhem? Bij Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij kun je zowel groepsles volgen als privéles.

Bekijk hier het nieuwe lesrooster (geldig van september 2018 t/m juli 2019)

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles!

Deze diashow vereist JavaScript.

Pop-up Vocals in Arnhem!

Dé zanggroep waar je bij wilt! Houd je van (meerstemmig) zingen en lijkt het je leuk om op te treden? Kom dan meedoen bij ons Pop-up koor. Wij repeteren om de week op maandag in de Arnhemse Montessorischool en dit koor popt zo nu en dan op bij leuke evenementen om het meerstemmige repertoire ten gehore te brengen!
In de lessen worden zowel golden oldies als nieuwe popmuziek in een nieuw meerstemmig jasje gestoken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, zowel individueel als in groepsverband. Alle liedjes worden samen met de groep uitgekozen, er zijn mogelijkheden om aan solonummers te werken en alles wordt meerstemmig ingestudeerd. Als de groep dit wenst, wordt het seizoen afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

Op dit moment zijn allebei de koren in Arnhem vol. Zodra er plek vrij komt, kun je je online aanmelden voor een gratis proefles.

VOLG OP MAANDAG 8 APRIL 2019 OM 19:00 EEN GRATIS PROEFLES BIJ ONS KOOR. ONLINE AANMELDEN IS VERPLICHT!

Privé zangles

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven op onze leslocaties in Lent of Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 of 45 minuten en lessen kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Wij werken met doorlopende lessen, betaling verloopt via automatisch incasso.
Privé zangles wordt gegeven op maandag, woensdag en donderdag en is zelf in te plannen. Andere dagen op aanvraag.

LesduurFrequentieTarief per maand
30 minuten2x per maand€60,00
45 minuten2x per maand€90,00
30 minutenLosse les€35,00
45 minutenLosse les€50,00
30 minutenLosse online zangles€25,00

PLAN HIER ONLINE JE PRIVÉ (PROEF)ZANGLES

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooit worden.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail