SCHOOL VOOR PODIUMKUNSTEN

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Wij bieden lessen en workshops aan op gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Lessen zijn er voor kinderen uit groep 1 tot volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden.

Wij geven les in De Ster in Lent en Ark van Oost in Nijmegen. Bekijk ons lesaanbod voor meer informatie!

Deze diashow vereist JavaScript.

Lessen voor kinderen

Voor kinderen bieden wij zangles en musicalles aan in Lent en Nijmegen. Deze lessen zijn er van groep 1 t/m groep 8 en van 12 t/m 15 jaar. In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en acteren. Elke seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in het theater.

Meer informatie, lesrooster bekijken of gratis proefles doen?
Klik hier voor meer informatie over de lessen in Lent.
Klik hier voor meer informatie over de lessen in Nijmegen

Lessen voor volwassenen

Voor volwassenen bieden wij verschillende lessen aan. Groepszangles, privé zangles en muziektheater. In deze lessen wordt gekeken naar de wensen van de groep, waarop de lessen worden aangepast. Lessen voor volwassenen zijn er in Lent en Arnhem.

Meer informatie, lesrooster bekijken of gratis proefles doen?
Klik hier voor meer informatie over de lessen in Lent.
Klik hier voor meer informatie over de lessen in Nijmegen

Privé Zang

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven aan de studio van Lotte in Lent (bij Nijmegen) en zijn mogelijk vanaf 10 jaar. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 of 45 minuten en kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Ook is het mogelijk een strippenkaart van tien lessen te kopen, deze is 6 maanden geldig.
Privé zangles is zelf in te plannen met Lotte. Interesse? Mail naar aanmelden@lottevanderkleij.nl en plan samen met Lotte een gratis proefles in.

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooid worden.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail