DÉ MUSICALSCHOOL VAN LENT!

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Musicallessen zijn er voor kinderen van 3 tot 15 jaar. Ook hebben wij een musical talentgroep voor kinderen die behoefte hebben aan meer uitdaging en verdieping.

Bekijk hier het nieuwe lesrooster!

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles!

Deze diashow vereist JavaScript.

Song & Dance

Zing en dans als een échte ster!

Wat is er nou leuker dan lekker meezingen tijdens het dansen? In de Song & Dance les krijg je zowel dansles als zangles. In de les werk je aan danstechniek en presentatie, je leert de nieuwste en coolste dansjes. Daarnaast werk je ook aan verschillende liedjes en je zangtechniek.

Song & Dance is een vrolijke les die ook perfect te combineren is met een losse musical- of zangles. Deze les wordt gegeven op vrijdagmiddag door Eva Jonker in Lent.

  • 14:15 – 15:00 Song & Dance 4-5 jaar
  • 15:00 – 16:00 Song & Dance 6-7 jaar
  • 16:00 – 17:00 Song & Dance 8-10 jaar
Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooid worden.
Bekijk hier het lesrooster.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail