Wil je een gratis proefles privé zangles plannen? Mail dan naar administratie@lottevanderkleij.nl of meld je aan via het online proeflesformulier.

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven in Lent of Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar en voor volwassenen. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 minuten en lessen kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Betaling gaat maandelijks via automatisch incasso.

Tarieven privé zangles

LesduurFrequentieTarief per maand
30 minuten1x per maand€40,00
30 minuten2x per maand€75,00
30 minutenLosse les€42,50
45 minuten1x per maand€60,00
45 minuten2x per maand€112,50
45 minutenLosse les€63,75

Bekijk hier ons volledige lesrooster voor het lesaanbod in Nijmegen, Lent, Arnhem en Huissen.

Tarieven duo zangles
LesduurFrequentieTarief per maand
45 minuten2x per maandDuo: €56,25 p.p.
Trio: €37,50 p.p.
45 minutenLosse lesDuo: €37,50 p.p.
Trio: €25,00 p.p.
60 minutenLosse lesDuo: €50,00 p.p.
Trio: €33,50 p.p.

Ken je dat: Je wil wel zangles, maar liever niet in je eentje? Je vindt het spannend, of gewoon moeilijk om een hele les met een docent te werken… Van kijken en luisteren leer je ook veel: jij weet dat. Je wil zangles met een vriend of vriendin, of gewoon met zomaar iemand, maar in elk geval niet alleen. Dat kan! Bij onze zangdocenten kun je met meerdere mensen tegelijk zangles krijgen. Iedereen komt aan bod. Je zingt lekker wat je zelf wil. Wil je wel duo/trio zangles maar heb je nog niemand om dat mee te doen? Geef je vrijblijvend op! Misschien kunnen we je aan een ander koppelen!

Zangles 8-12 jaar

Ben jij gek op zingen? Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar bij ons komen zingen. Wij werken in deze groepsles zang aan verschillende popliedjes. In de zangles wordt spelenderwijs kennis gemaakt met zangtechniek en interpretatie, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt in de lessen zelfs al meerstemmig gezongen, maar ook gewerkt aan solo’s. Het seizoen wordt afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

Deze les wordt gegeven door Lotte van der Kleij en Gina Bentvelsen.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

Pop-up Vocals 

Dé zanggroep waar je bij wilt! Houd je van (meerstemmig) zingen en lijkt het je leuk om op te treden? Kom dan meedoen bij ons Pop-up koor. Wij repeteren elke week en dit koor popt zo nu en dan op bij leuke evenementen om het meerstemmige repertoire ten gehore te brengen!
In de lessen worden zowel golden oldies als nieuwe popmuziek in een nieuw meerstemmig jasje gestoken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, zowel individueel als in groepsverband. Alle liedjes worden samen met de groep uitgekozen, er zijn mogelijkheden om aan solonummers te werken en alles wordt meerstemmig ingestudeerd. Als de groep dit wenst, wordt het seizoen afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

In Lent op donderdag van 20:00 – 21:00
Deze les wordt gegeven door Lotte van der Kleij.

In Nijmegen op woensdag van 20:00 – 21:00
Deze les wordt gegeven door Gina Bentvelsen.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt, kun je je online inschrijven voor de cursus.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail