Ontdek je stem met onze privé zanglessen in Nijmegen

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven in Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar en voor volwassenen. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 minuten en het is mogelijk losse lessen te boeken of strippenkaarten.

Wat bieden we:

  • Privé zanglessen op flexibele tijdstippen gedurende de week.
  • Strippenkaarten van 5 of 10 lessen om jouw zangavontuur te starten.
  • Keuze uit ervaren docenten, waaronder Lotte van der Kleij.
  • Makkelijk online in te plannen via onze ledenpagina.

Onze benadering in privé zangles Nijmegen

Bij onze privé zanglessen staat jouw persoonlijke groei centraal. We werken aan wat jij wilt leren en behandelen liedjes die jij kiest. Onze docenten begeleiden je en bieden ondersteuning waar nodig. We verkennen samen de mogelijkheden van jouw stem en ontdekken de klanken die je wilt en kunt creëren. Ons doel is om je te coachen naar je eigen unieke stemgeluid, zodat je jouw stem met vertrouwen kunt gebruiken.

Hoe werken de privé zanglessen in Nijmegen:

  • Plan een proefles in via ons online proeflesformulier.
  • Na ontvangst van je proeflesaanvraag, nemen wij contact met je op om de definitieve datum en tijd vast te stellen (dit is dus niet de dag en tijd van het online formulier).
  • Na de proefles kun je een strippenkaart aanschaffen via ons inschrijfformulier en direct online je lessen inplannen.
  • Ben je al lid bij onze school? Dan kan je gemakkelijk online jouw zangles(sen) inplannen op de ledenpagina’s en daar ook een strippenkaart (toegangstegoed) aanschaffen. Dit vind je onder het kopje ‘Reserveringen’ als je ingelogd bent.

Heb je vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze administratie. We beantwoorden graag al je vragen over onze zanglessen.

Tarieven privé zangles Nijmegen

WatAantalTarief
Proefles1x 30 minuten€40,00
Losse les1x 30 minuten€42,50
Strippenkaart kind5x 30 minuten€175,00
Strippenkaart kind10x 30 minuten€350,00
Strippenkaart volwassenen5x 30 minuten€200,00
Strippenkaart volwassenen10x 30 minuten€390,00

Bekijk hier ons volledige lesrooster voor het lesaanbod in Nijmegen, Lent, Oosterhout & Berg en Dal.

Groepszangles voor kinderen en jongeren

Ben jij gek op zingen? Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar bij ons komen zingen. Wij werken in deze groepsles zang aan verschillende popliedjes. In de zangles wordt spelenderwijs kennis gemaakt met zangtechniek en interpretatie, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt in de lessen zelfs al meerstemmig gezongen, maar ook gewerkt aan solo’s. Het seizoen wordt afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

Groepszangles is er ook voor volwassenen.

Popkoor Nijmegen

Dé zanggroep waar je bij wilt! Houd je van (meerstemmig) zingen en lijkt het je leuk om op te treden? Kom dan meedoen bij ons Pop-up koor. Wij repeteren elke week en dit koor popt zo nu en dan op bij leuke evenementen om het meerstemmige repertoire ten gehore te brengen!
In de lessen worden zowel golden oldies als nieuwe popmuziek in een nieuw meerstemmig jasje gestoken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, zowel individueel als in groepsverband. Alle liedjes worden samen met de groep uitgekozen, er zijn mogelijkheden om aan solonummers te werken en alles wordt meerstemmig ingestudeerd. Als de groep dit wenst, wordt het seizoen afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

Gratis proefles

Voor alle groepslessen is een gratis proefles te volgen, bij privé lessen zijn deze betaald. Het is mogelijk een hele te volgen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent.

Voor privé zangles is een proefles betaald. Het tarief hiervoor zie je bovenaan deze pagina in het tabel.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contact
Facebook
Nieuwsbrief