Kom zingen bij het Pop-up Koor!

Op zoek naar zangles of een koor in Arnhem, Nijmegen of Lent? Bij Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij kun je zowel groepsles volgen als privéles. Bekijk het lesrooster of Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles!

Deze diashow vereist JavaScript.

Pop-up Vocals 

Dé zanggroep waar je bij wilt! Houd je van (meerstemmig) zingen, lijkt het je leuk om op te treden en ben je jonger dan 50 jaar? Kom dan meedoen bij ons Pop-up koor. Wij repeteren elke week en dit koor popt zo nu en dan op bij leuke evenementen om het meerstemmige repertoire ten gehore te brengen!
In de lessen worden zowel golden oldies als nieuwe popmuziek in een nieuw meerstemmig jasje gestoken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, zowel individueel als in groepsverband. De liedjes worden in samenspraak met de groep uitgekozen, er zijn mogelijkheden om aan solo’s te werken en alles wordt meerstemmig ingestudeerd. Het seizoen wordt afgesloten met een grote zangvoorstelling in het theater.

In Arnhem op maandag (twee keer per maand) van 20:00 – 21:30
In Nijmegen op woensdag (wekelijks) van 20:00 – 21:00
In Lent op donderdag (wekelijks) van 20:00 – 21:00

Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent, Arnhem en Nijmegen
Deze les wordt gegeven door Lotte van der Kleij en Jentley Drieman.

Privé zangles in Lent of Nijmegen

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven op onze leslocaties in Lent of Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 of 45 minuten en lessen kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Wij werken met doorlopende lessen, betaling verloopt via automatisch incasso.
Privé zangles wordt gegeven op maandag, woensdag en donderdag en is zelf in te plannen.

Locatie: Lent en Nijmegen
Privé zanglessen worden gegeven door Lotte van der Kleij, Britt van Tooren en Jentley Drieman.

LesduurFrequentieTarief per maand
30 minuten2x per maand€60,00
45 minuten2x per maand€90,00
30 minutenLosse les€35,00
45 minutenLosse les€50,00
30 minutenLosse online zangles€25,00

 

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooit worden.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail