Nora uit MTG1 in Les Miserables

Nora deed auditie voor Les Miserables de Musical en kreeg de rol van kleine Cosette om door het hele land te spelen!

Lees hier haar verhaal

De Musical Talentgroep

Nadat Nora vorig jaar juni de eindvoorstelling van haar musicalgroep (zaterdagochtend in Lent) in LUX Nijmegen had gespeeld, had ze de smaak van dansen, zingen en acteren helemaal te pakken! Ze zou het liefst elke dag naar musical gaan en wilde daarom graag meedoen met de auditie voor de talentgroepen.

Bij de auditie kwam ze een meisje uit haar eigen voorstelling tegen en samen mochten ze in september starten bij Musical Talentgroep 1. Ze zit hier helemaal op haar plek, leert ontzettend veel en heeft heel leuk contact met de andere kinderen in haar groep.

Auditie voor Les Misérables

Toen Nora van Lotte hoorde dat er audities waren voor Les Misérables, en dat ze meisjes in haar leeftijd zochten, wilde ze daar heel graag auditie voor doen. Onwetend over waar we precies aan begonnen hebben we haar aangemeld en zijn we eigenlijk een nieuwe wereld ingestapt. Het is namelijk best spannend om steeds weer iets van jezelf te moeten laten zien en (soms heel lang!) te moeten wachten op een bericht.

Nora was vastbesloten en kreeg steeds een positief bericht tot ze uiteindelijk echt mee mocht gaan doen. Wat een avontuur is dat! En wat komt er veel bij kijken!

Hoe zien de repetities voor Les Misérables eruit?

Een aantal keer per week repeteren de kinderen samen met de volwassen cast in het theater in Almere, Nora mag de rol van kleine Cosette spelen. Wij als ouders mogen daar helaas niet bij zijn, maar ze wordt gelukkig heel goed begeleid. Nora vindt het heel gezellig en heeft er elke keer ontzettend veel plezier in.

Wij vinden het best spannend dat ze straks echt op het podium voor een groot publiek staat, maar haar kan het niet snel genoeg gaan. We weten nog niet voor welke voorstellingen ze is ingepland, maar dat kan nooit lang meer duren want 5 maart is de première al, spannend!

Bekijk hier meer informatie over de musical Les Miserables. Het is al mogelijk om tickets te kopen!

Vragen

Onze leslocaties en de adressen kun je hier vinden. Neem vooral contact met ons op bij vragen of voor advies. Dat kan via onderstaande gegevens:

Email: administratie@lottevanderkleij.nl
Bellen: 024-2022335
WhatsApp: 06-31555209

Heb je een vraag en kan je jouw antwoord niet vinden op onze website? Bekijk hier veelgestelde vragen.

Kinderauditie; Les Miserables Musical