NIEUW: Song&Dance door Eva Jonker

Musicaldocente Eva Jonker is terug!

Vorig seizoen heeft Eva ook al lesgegeven bij onze school en waren de kinderen dol op haar. Omdat zij ging touren met de voorstelling Peppa Big en daarna Zoë (van Silos) speelde in Burgers Zoo, moest zij er helaas tijdelijk tussenuit. Maar Eva is weer terug en wat vinden wij dat fijn!

Eva geeft vanaf 1 maart musicallessen op vrijdagmiddag in Lent. Maar ook een heel speciale NIEUWE LES: Song & Dance. Deze les is perfect te combineren bij jouw huidige musical- of zangles die je al volgt of ideaal om uit te proberen. Het is namelijk een korte cursus van 10 lessen. Verder in dit bericht vind je meer informatie over Song&Dance.

Klik hier om je direct aan te melden voor een gratis proefles!

Nieuw: Song & Dance

Speciaal voor kinderen die dol zijn op zingen en dansen en dat het liefst tegelijk doen, is er de nieuwe cursus SONG & DANCE in Lent. Op vrijdagmiddag leert juf Eva Jonker, een ervaren musicalactrice, jou alles wat je moet leren om te stralen op het podium. In 10 lessen leer je verschillende liedjes en dansjes én deze nieuwe cursus wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders.

Kom jij ook mee doen? Meld je dan snel aan en volg vrijdag 15 maart een gratis proefles!

Ben je al lid bij onze school? Wist je dat SONG & DANCE ook perfect te combineren is met jouw huidige les? Zodat je 10 weken lang extra kan zingen en dansen.

De prijs van deze cursus is €85,00 bij een betaling in eens. De cursus kan ook betaald worden in drie termijnen van €29,50.

Lesrooster

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles!