Muziektheater in Lent

In Lent is op donderdagavond een cursus muziektheater voor volwassenen. We combineren we de disciplines zang en theater en kijken hoe we met deze kunstvormen één verhaal kunnen vertellen. In de cursus Muziektheater nemen we muziek uit het Nederlandstalig pop- en kleinkunstrepertoire, en deze gebruiken we als basis voor een eigen muziektheaterstuk. Door middel van theatrale improvisatie komen we samen tot een verhaal, en uiteindelijk een korte voorstelling die we gaan spelen. Het is een zangles, een improvisatieles, en een acteerles, maar ook een ontdekkingsreis: wat zit er allemaal in je? En hoe krijgen we het eruit? Deze les is voor alle volwassenen die lekker aan de slag willen met muziektheater. 

Deze les wordt gegeven door Britt van Tooren.

Benieuwd naar de muziektheaterlessen? Meld je hier aan voor een gratis proefles! 

Deze diashow vereist JavaScript.

Privé zangles

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven in Lent of Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar en voor volwassenen. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 of 45 minuten en lessen kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Betaling gaat maandelijks via automatisch incasso.

Bekijk hier ons volledige lesrooster voor het lesaanbod in Nijmegen, Lent, Arnhem en Huissen.

LesduurFrequentieTarief per maand
30 minuten2x per maand€60,00
45 minuten2x per maand€90,00
30 minutenLosse les€35,00
45 minutenLosse les€50,00
30 minutenLosse online zangles€25,00
Tarieven duo zangles

Ken je dat: Je wil wel zangles, maar liever niet in je eentje? Je vindt het spannend, of gewoon moeilijk om een hele les met een docent te werken… Van kijken en luisteren leer je ook veel: jij weet dat. Je wil zangles met een vriend of vriendin, of gewoon met zomaar iemand, maar in elk geval niet alleen. Dat kan! Bij onze zangdocenten kun je met meerdere mensen tegelijk zangles krijgen. Iedereen komt aan bod. Je zingt lekker wat je zelf wil. Wil je wel duo/trio zangles maar heb je nog niemand om dat mee te doen? Geef je vrijblijvend op! Misschien kunnen we je aan een ander koppelen!

LesduurFrequentieTarief per maand
45 minuten2x per maandDuo: €45,00 p.p.
Trio: €35,00 p.p.
60 minuten2x per maandDuo: €60,00 p.p.
Trio: €47,50 p.p.
45 minutenLosse lesDuo: €30,00 p.p.
Trio: €22,50 p.p.
60 minutenLosse lesDuo: €40,00 p.p.
Trio: €30,00 p.p.

Meld je hier aan voor een gratis proefles!