DÉ MUSICALSCHOOL VAN DE REGIO!

Musicalles bij Lotte van der Kleij

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Musicallessen zijn er voor kinderen van 3 tot 17 jaar. Ook hebben wij een Musical TalentGroep voor kinderen die behoefte hebben aan meer uitdaging en verdieping. Wij geven musicallessen in Lent, Oosterhout, Nijmegen-oost en Huissen.

Bekijk hier het nieuwe lesrooster (geldig van september 2020 t/m juli 2021)

Proefles aanvragen

Musicalles voor peuters (3-4 jaar) en kleuters (basisschool: 4-5 jaar)

In de musicalles voor kleuters leer je spelenderwijs kennismaken met zingen, dansen en acteren. Ontdek verschillende emoties, leer jezelf presenteren voor publiek en voel je je vrij en veilig in de groep.
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent, Oosterhout en Nijmegen
Deze lessen worden gegeven Evi van Blokland, Hanna van der Gaag en Marit van den Ouweland.

Musical 6-7 jaar & 8-9 jaar

In de musicalles voor kinderen werk je aan verschillende emoties en personages en wordt de basis van je zangtechniek spelenderwijs behandeld. Korte scènes worden gespeeld, dansen gemaakt en mooie musicalliedjes gezongen. Aan het eind van het seizoen spelen we een spetterende voorstelling in een echt theater!
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent, Nijmegen, Oosterhout en Huissen
Deze lessen worden gegeven Evi van Blokland, Marit van den Ouweland, Eva Jonker, Jentley Drieman en Lotte van der Kleij.

Musical 10-12 jaar

Vanaf groep 7/8 zingen we musicalsongs uit echte musicals en wordt de zangtechniek verder uitgebreid. Kijkend naar de interpretatie van een lied en soms zelfs al meerstemmig. Langere en meer diepgaande scènes worden gespeeld, zowel met teksten als vanuit improvisatie. Creativiteit wordt geprikkeld en leerlingen mogen zelf mee onderzoeken en ontdekken door zelf scènes te maken, solo’s te zingen of gezamenlijk een choreografie te maken. Aan het eind van het seizoen spelen we een spetterende voorstelling in een echt theater!
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent, Nijmegen, Oosterhout en Huissen
Deze les wordt gegeven door Evi van Blokland, Marit van den Ouweland, Eva Jonker, Jentley Drieman en Lotte van der Kleij.

Musical 12-13 jaar & 14-17 jaar

Voor jongeren van 12-17 jaar bestaat de musicalles uit verschillende onderdelen van zang, dans en theater. Er wordt gewerkt aan zangtechniek en interpretatie, zowel in solo’s als in groepsverband. De ensemblesongs worden meerstemmig ingestudeerd en er wordt gezongen en gedanst tegelijkertijd (song & dance). Jongeren krijgen uitgebreide scènes op papier, improviseren en maken zelf. Aan het eind van het seizoen spelen we een zelfgemaakte voorstelling in een echt theater!
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent en Nijmegen
Deze les wordt gegeven door Marit van den Ouweland, Evi van Blokland en Lotte van der Kleij.

Deze diashow vereist JavaScript.

Muziektheater volwassenen

In Lent is op donderdagavond een cursus muziektheater voor volwassenen. In de lessen muziektheater combineren we de disciplines zang en theater en kijken hoe we met deze kunstvormen één verhaal kunnen vertellen. In de lessen wordt onder andere gewerkt aan zangtechniek, zanginterpretatie, groepszang (meerstemmig) en speltechniek. Het muziektheaterseizoen wordt afgesloten met een passende voorstelling, gemaakt door de groep zelf.
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Deze les wordt gegeven door Britt van Tooren.

Talentgroep Musical

Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.

Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. Voor de talentgroepen moet je auditie doen.

Lees hier meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Locatie: Lent
Deze les wordt gegeven door Britt van Tooren, Hanna van der Gaag en Lotte van der Kleij

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooid worden.
Bekijk hier het lesrooster.

Proefles aanvragen

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail