Lessen voor volwassenen

Voor volwassenen hebben wij verschillende lessen in Nijmegen, Lent en Arnhem. Houd je van zingen? Kom dan eens langs bij een van onze Pop-up Vocals koren in Nijmegen, Lent of Arnhem. Wil je meer dan alleen zingen? In de muziektheatercursus in Lent wordt zowel zang als theater behandeld en maak je aan het eind van het seizoen een passende voorstelling. Bekijk hieronder meer informatie over de lessen.

Pop-up Vocals Nijmegen & Lent

Dé zanggroep waar je bij wilt! Houd je van (meerstemmig) zingen en lijkt het je leuk om op te treden? Kom dan meedoen bij ons Pop-up koor. Wij repeteren elke week en dit koor popt zo nu en dan op bij leuke evenementen om het meerstemmige repertoire ten gehore te brengen! In de lessen worden zowel golden oldies als nieuwe popmuziek in een nieuw meerstemmig jasje gestoken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, zowel individueel als in groepsverband. Alle liedjes worden samen met de groep uitgekozen, er zijn mogelijkheden om aan solonummers te werken en alles wordt meerstemmig ingestudeerd. Als de groep dit wenst, wordt het seizoen afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.

In Lent op donderdag van 20:00 – 21:00
Deze les wordt gegeven door Lotte van der Kleij.

In Nijmegen op woensdag van 20:00 – 21:00
Deze les wordt gegeven door Jentley Drieman.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

Muziektheater in Lent

In Lent is op donderdagavond een cursus muziektheater voor volwassenen. In de lessen muziektheater combineren we de disciplines zang en theater en kijken hoe we met deze kunstvormen één verhaal kunnen vertellen. In de lessen wordt onder andere gewerkt aan zangtechniek, zanginterpretatie, groepszang (meerstemmig) en speltechniek. Het muziektheaterseizoen wordt afgesloten met een passende voorstelling, gemaakt door de groep zelf.

Benieuwd naar de muziektheaterlessen? Op donderdag 3 januari 2019 kun je nog een proefles volgen. Meld je hier aan voor een gratis proefles! 

Deze diashow vereist JavaScript.

Duo en trio zangles

Ken je dat: Je wil wel zangles, maar liever niet in je eentje? Je vindt het spannend, of gewoon moeilijk om een hele les met een docent te werken… Van kijken en luisteren leer je ook veel: jij weet dat. Je wil zangles met een vriend of vriendin, of gewoon met zomaar iemand, maar in elk geval niet alleen. Dat kan! Bij zanglerares Dookje kun je met meerdere mensen tegelijk zangles krijgen. Iedereen komt aan bod. Je zingt lekker wat je zelf wil, want Dookje is thuis in zowel popmuziek als klassieke muziek. Wil je wel duo/trio zangles maar heb je nog niemand om dat mee te doen? Geef je vrijblijvend op! Misschien kunnen we je aan een ander koppelen!

LesduurFrequentieTarief per maand
45 minuten2x per maandDuo: €45,00 p.p.
Trio: €35,00 p.p.
60 minuten2x per maandDuo: €60,00 p.p.
Trio: €47,50 p.p.
45 minutenLosse lesDuo: €30,00 p.p.
Trio: €22,50 p.p.
60 minutenLosse lesDuo: €40,00 p.p.
Trio: €30,00 p.p.

Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Privé zangles in Lent

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven op onze leslocaties in Lent of Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 of 45 minuten en lessen kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Wij werken met doorlopende lessen, betaling verloopt via automatisch incasso.
Privé zangles wordt gegeven op maandag, woensdag en donderdag en is zelf in te plannen. Andere dagen op aanvraag.

LesduurFrequentieTarief per maand
30 minuten2x per maand€60,00
45 minuten2x per maand€90,00
30 minutenLosse les€40,00
45 minutenLosse les€50,00

PLAN HIER ONLINE JE PRIVÉ (PROEF)ZANGLES

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt, kun je je online inschrijven voor de cursus.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail