DE SCHOOL VOOR PODIUMKUNSTEN VAN LENT!

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Wij bieden lessen en workshops aan op gebied van zang, theater, dans, musical en muziektheater. Lessen zijn er voor kinderen van 3 jaar oud tot volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden. In Lent geven wij lessen in Basisschool de Verwondering en Voorzieningenhart De Ster.

Bekijk ons lesaanbod!

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles in september 2019!

Lessen voor kinderen

Voor kinderen bieden wij musicalles aan in Lent. Deze lessen zijn er van 3 tot 15 jaar. In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en acteren. Elke seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in het theater.

Meer informatie, lesrooster bekijken of gratis proefles doen?
Klik hier voor meer informatie over de musicalles voor kinderen.

Lessen voor volwassenen

Voor volwassenen bieden wij verschillende lessen aan. Groepszangles, privé zangles en muziektheater. In deze lessen wordt gekeken naar de wensen van de groep, waarop de lessen worden aangepast. Lessen voor volwassenen zijn er in Lent en Arnhem.

Meer informatie, lesrooster bekijken of gratis proefles doen?
Klik hier voor meer informatie over de zangles voor volwassenen.
Klik hier voor meer informatie over muziektheaterlessen.

Talentgroep

Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.

Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. Voor de talentgroepen moet je auditie doen.

Lees hier meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Privé zangles

Altijd aan het zingen, benieuwd naar de mogelijkheden van je stem of wil je toewerken naar een auditie of optreden? Privé zangles is een fijne manier om één op één te werken aan je zangtechniek. De privé lessen worden gegeven op onze leslocaties in Lent of Nijmegen en zijn mogelijk vanaf 10 jaar. Bij jongere kinderen wordt tijdens de proefles besproken of privé zangles mogelijk is. De lesduur is 30 of 45 minuten en lessen kunnen wekelijks of twee wekelijks gevolgd worden. Wij werken met doorlopende lessen, betaling verloopt via automatisch incasso.
Privé zangles wordt gegeven op maandag, woensdag en donderdag en is zelf in te plannen. Andere dagen op aanvraag.

LesduurFrequentieTarief per maand
30 minuten2x per maand€60,00
45 minuten2x per maand€90,00
30 minutenLosse les€35,00
45 minutenLosse les€50,00
30 minutenLosse online zangles€25,00
Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele les mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt, kun je je online inschrijven voor de cursus.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier..

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail