Musical Kinderfeestje Nijmegen

Ben je bijna jarig en op zoek naar een origineel kinderfeestje in Nijmegen, Lent of omgeving? Wij hangen graag de slingers op en zorgen dat je jouw speciale musical kinderfeestje nooit meer vergeet!

Wat is er leuker dan een musical kinderfeestje? Een échte prinsessenvoorstelling of een stoere brandweermannen-musical, alles kan! De musical feestjes zijn voor leeftijden van 4 t/m 12 jaar en variëren van 1,5 tot 3 uur. Elk feestje wordt afgesloten met een spetterende presentatie voor alle ouders.

HET FEESTJE

De jarige kiest zelf het thema en mag voorkeursliedjes of dansjes aandragen. Wij zoeken hiervoor een passende docent een gaan aan de slag voor je. De docent maakt voor jou een kinderfeestje, leert jou en je vrienden alle liedjes, dansjes en teksten en jullie sluiten het feest af met een gaaf optreden waarbij we een zelfgemaakte mini-musical laten zien aan de ouders! Hoe cool!

Het eerste deel van de dag leren de kids alles wat ze moeten kunnen om een echte musicalster te worden; Ze krijgen zang-, dans-, én acteerles. Daarna maken we met de dansjes, liedjes en scènes die we geleerd hebben een voorstelling. Daarbij hoort natuurlijk ook een mooi kostuum! Zodra de kinderen alles geleerd hebben, laten we de voorstelling aan alle ouders zien. De kinderen krijgen achteraf een groepsfoto en een leuke goodiebag vol musical-gadgets mee naar huis!


Aanmelden of contact opnemen voor meer informatie kan via het formulier onderaan deze pagina.

HIPHOP-, BREAKDANCE- OF THEATERFEESTJE?

Wil je nou liever iets anders op jouw feestje? Bijvoorbeeld alleen dansen, alleen zingen, breakdancen of hiphoppen? Ook hiervoor kunnen wij een onvergetelijk feestje maken! Wij hebben een groot bestand met docenten in alle disciplines, waardoor heel veel mogelijk is.

LOCATIE

Kinderfeestjes kunnen op locatie gegeven worden. Hierbij moet de locatie wel geschikt zijn voor de disciplines die beoefend worden. Het is ook mogelijk het feestje te geven op een door ons gekozen locatie.

FOTO’S

Benieuwd naar foto’s van vorige kinderfeestjes? Bekijk ze hier!

KOSTEN EN MOGELIJKHEDEN

Een basis kinderfeestje van 90 minuten kost €95,00. De extra kosten van een kinderfeestje zijn afhankelijk van de opties en samenstelling. Het is altijd mogelijk om een combinatie of aanpassing te doen, dit kun je aangeven bij de aanvraag. Ook is het mogelijk een langer kinderfeestje te organiseren, wij sturen hiervoor een passende prijsopgave zodra we jouw aanvraag ontvangen hebben.

Let op: de basisprijs is aan de hand van 10 kinderen (inclusief jarige en evt. broertjes/zusjes). Bij meer kinderen wordt met een meerprijs van €7,50 per kind gerekend.

Hieronder staat een overzicht van mogelijkheden en prijzen. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Er is veel mogelijk, je kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Alle feestjes zijn inclusief limonade en aan het einde een presentatie voor de ouders!

 • Basisprijs Kinderfeestje 90 minuten (€95,00)
 • Een door ons geregelde locatie (+/- €7 – €10 op ma-vrij en +/- €10 – €20 op za-zo)
 • Optie: Musical Goodiebag (€5,00 per kind) *tijdelijk niet beschikbaar
  Geef de kinderen na het feestje allemaal een bijpassend Musical Goodiebag met leuk speelgoed en iets lekkers!
 • Optie: Kostuums/rekwisieten (vanaf €1,00 per kind)
  Wil je de presentatie van het feestje graag extra mooi maken? Dan regelen wij graag kostuums of rekwisieten die bij het thema en de opzet van het feest passen. Dit kan iets kleins zijn, zoals prinsessenkroontjes of grotere kostuums. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan bij de aanvraag voor het feestje en wij zullen je een passend voorstel doen.
 • Optie: Polaroid groepsfoto (€2,00 per foto)
  Een feestje gaat zo snel voorbij.. Zorg ervoor dat jij en jouw vrienden en vriendinnen dit feestje nog lang onthouden! We zullen voor iedereen een foto maken en hebben leuke Photo Booth accessoires hiervoor.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie over onze musical, zang en danslessen voor kinderen in Lent, Huissen en Nijmegen.

Wil je graag een van ons spreken voor meer informatie? Stuur dan een mail naar Evi, zij helpt je graag verder!

VRAAG NU JOUW KINDERFEESTJE AAN!

Vol onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.  Ik regel zelf de locatie van het feestjeIk maak graag gebruik van een door jullie gekozen locatie (+ €7-€10 op ma-vrij of €10-€20 op za-zo per uur)  Geen extra optiesMusical-gadget goodiebag €5,00 per kind (tijdelijk niet beschikbaar)Kostuums/rekwisieten vanaf €1,00 per kind**Polaroidgroepsfoto als aandenken €2,00 per foto

  ** vraag naar de mogelijkheden

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Musical Kinderfeestje Nijmegen