Musical Kinderfeestje Nijmegen

Bijna jarig en op zoek naar een origineel kinderfeestje in Nijmegen? Wij hangen graag de slingers op en zorgen dat je jouw speciale musical kinderfeestje nooit meer vergeet!

 

Wat is er leuker dan een musical kinderfeestje? Een échte prinsessenvoorstelling of een stoere brandweermannen-musical, alles kan! De musical feestjes zijn voor leeftijden van 4 t/m 12 jaar en variëren van 2 tot 5 uur. Elk feestje wordt afgesloten met een spetterende presentatie voor alle ouders.

HET FEESTJE
De jarige kiest zelf het thema en mag voorkeursliedjes of dansjes aandragen. Wij zoeken hiervoor een passende docent een gaan aan de slag voor je. De docent maakt voor jou een kinderfeestje, leert jou en je vrienden alle liedjes, dansjes en teksten en jullie sluiten het feest af met een gaaf optreden waarbij we een zelfgemaakte mini-musical laten zien aan de ouders! Hoe cool!

Het eerste deel van de dag leren de kids alles wat ze moeten kunnen om een echte musicalster te worden; Ze krijgen zang-, dans-, én acteerles. Daarna maken we met de dansjes, liedjes en scènes die we geleerd hebben een voorstelling. Daarbij hoort natuurlijk ook een mooi kostuum! Zodra de kinderen alles geleerd hebben, laten we de voorstelling aan alle ouders zien. De kinderen krijgen achteraf een groepsfoto en een leuke goodiebag vol musical-gadgets mee naar huis!


Aanmelden of contact opnemen voor meer informatie kan via het formulier onderaan deze pagina.

 

HIPHOP-, BREAKDANCE- OF THEATERFEESTJE?
Wil je nou liever iets anders op jouw feestje? Bijvoorbeeld alleen dansen, alleen zingen, breakdancen of hiphoppen? Ook hiervoor kunnen wij een onvergetelijk feestje maken! Wij hebben een groot bestand met docenten in alle disciplines, waardoor heel veel mogelijk is.


LOCATIE
Kinderfeestjes kunnen op locatie gegeven worden. Hierbij moet de locatie wel geschikt zijn voor de disciplines die beoefend worden. Het is ook mogelijk het feestje te geven op een door ons gekozen locatie. In dat geval regelen wij een ruimte, de versiering, iets lekkers te eten en te drinken en een leuk cadeautje voor mee naar huis.


FOTO’S
Benieuwd naar foto’s van vorige kinderfeestjes? Bekijk ze hier!


PAKKETTEN EN KOSTEN

Om de opties op een rij te zetten, hebben wij als basis een aantal pakketten samengesteld. De kosten van een kinderfeestje zijn afhankelijk van de opties en samenstelling. Het is altijd mogelijk om een combinatie of aanpassing te doen, dit kun je aangeven bij de aanvraag. Hieronder een overzicht van pakketten en prijzen. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Er is veel mogelijk, je kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Alle feestjes zijn inclusief ontvangst met limonade en iets lekkers en aan het einde een presentatie voor de ouders!

 

 • Basic pakket (€150,00)
  Een kinderfeestje van 2 uur, voor maximaal 10 kinderen, met een spetterende mini-musical voor de ouders. Deze musical kan zowel op een door ons geregeld locatie plaatsvinden, als op een eigen locatie. De jarige mag van te voren kiezen uit vier thema’s voor het kinderfeestje.
 • Basic+ pakket (€200,00)
  Een kinderfeestje van 2 uur met een spetterende mini-musical voor de ouders. Deze musical kan zowel op een door ons geregeld locatie plaatsvinden, als op een eigen locatie. De jarige mag van te voren kiezen uit vier thema’s voor het kinderfeestje. Dit feestje is inclusief kostuums voor tijdens de voorstelling en een musical-gadget goodiebag met groepsfoto voor mee naar huis. Bij het plus pakket kun je ook twee extra vrienden uitnodigen!
 • Special pakket (€250,00)
  Een kinderfeestje van 3 uur, voor maximaal 10 kinderen, met een spetterende mini-musical voor de ouders. Deze musical kan zowel op een door ons geregeld locatie plaatsvinden, als op een eigen locatie. De jarige mag een eigen thema aandragen waarmee de docent een passend feestje organiseert.
 • Special+ pakket (€300,00)
  Een kinderfeestje van 3 uur met een spetterende mini-musical voor de ouders. Deze musical kan zowel op een door ons geregeld locatie plaatsvinden, als op een eigen locatie. De jarige mag een eigen thema aandragen waarmee de docent een passend feestje organiseert. Dit feestje is inclusief kostuums voor tijdens de voorstelling en een musical-gadget goodiebag met groepsfoto voor mee naar huis. Bij het plus pakket kun je ook twee extra vrienden uitnodigen!
 • Deluxe pakket (€400,00)
  Een deluxe kinderfeestje van 5 uur, voor maximaal 15 kinderen, waarin kinderen een echte snelcursus musical krijgen. De jarige mag een eigen thema aandragen waarmee de docent een passend feestje organiseert. Er worden meerdere liedjes ingestudeerd met mooie dansen, meerdere scènes geoefend, de kinderen worden geschminkt, krijgen een mooi kostuum aan en sluiten het feest af met een spetterende musical voor de ouders. Deze musical kan zowel op een door ons geregeld locatie plaatsvinden, als op een eigen locatie. Van dit deluxe feestje worden foto’s en een video-opname gemaakt die jullie binnen een week na het kinderfeestje ontvangen via email. De musicalsterren krijgen allemaal een musical-gadget goodiebag met groepsfoto mee naar huis. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW
Grotere groep mogelijk in overleg, toeslag €10,00 per kind

 

Klik hier voor meer informatie over onze musical, zang en danslessen voor kinderen in Lent en Nijmegen.

 

CONTACT, MEER INFORMATIE OF AANVRAGEN
Vol onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

Ik wil een kinderfeestje aanvragenIk wil graag meer informatieIk wil graag adviesNeem contact met mij opAnders (beschrijf hieronder)


Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

 

Musical Kinderfeestje Nijmegen