DÉ DANSSCHOOL VAN DE REGIO!

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige dansschool waar ervaren docenten met persoonlijke aandacht lessen verzorgen voor alle leeftijden. Danslessen zijn er voor kinderen van 4 tot 10 jaar en voor volwassenen. Wij geven dansles in Lent.

Bekijk hier het nieuwe lesrooster (geldig van september 2019 t/m juli 2020)

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles!

Dansmix 6-8 jaar & 9-11 jaar & 12-15 jaar

Ben je gek op dansen? Dan ben je bij dansmix helemaal op je plek! Deze les is een combinatie van verschillende dansstijlen zoals streetdance, show, modern en hiphop. Er wordt gewerkt aan danstechniek én leuke choreografieën. En dat allemaal op moderne (pop)muziek.
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Oosterhout / Nijmegen-Noord
Deze les wordt gegeven door Beau van Schaijk.

Dansmix voor volwassenen

Houd je van dansen én moderne muziek? Dan ben je bij dansmix voor volwassenen helemaal op je plek! Deze les is een combinatie van Dance Workout, danstechniek én toffe moderne choreografieën. En dat allemaal op moderne (pop)muziek. De les is laagdrempelig, dus ook zonder of met weinig danservaring ben je van harte welkom!
Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent
Deze les wordt gegeven door Hanna van der Gaag.

Song & Dance 4-5 jaar & 6-7 jaar & 8-10 jaar

Wat is er nou leuker dan lekker meezingen tijdens het dansen? In de Song & Dance les krijg je zowel dansles als zangles. In de les werk je aan danstechniek en presentatie, je leert de nieuwste en coolste dansjes. Daarnaast werk je ook aan verschillende liedjes en je zangtechniek. Song & Dance is een vrolijke les die ook perfect te combineren is met een losse musical- of zangles.

Bekijk hier het lesrooster of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Locatie: Lent
Deze les wordt gegeven door Eva Jonker.

Talentgroep Musical

Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.

Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. Voor de talentgroepen moet je auditie doen.

Lees hier meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Locatie: Lent
Deze les wordt gegeven door Britt van Tooren, Hanna van der Gaag en Lotte van der Kleij

Gratis proefles

Voor alle lessen is een gratis proefles te volgen. Het is mogelijk een hele dansles mee te doen, om een goed idee te krijgen van de les, lesgroep en docent. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan een gratis proefles. Indien de les bevalt geeft de docent een inschrijfformulier mee, hiermee kan de inschrijving voltooid worden.
Bekijk hier het lesrooster.

Inschrijven voor een proefles kan via het digitale formulier.

Contact

Toch nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u op de hoogte blijven? Zo zijn wij te bereiken:
Contactformulier
Facebook
Nieuwsbrief
Telefonisch of e-mail

Dansschool Nijmegen

Dansles Nijmegen