Cadeautips voor de feestdagen!

De feestmaand staat voor de deur en cadeautjes worden gekocht. Wil je graag origineel zijn en een toffe ervaring cadeau geven aan jouw zoon/dochter of een volwassene? Lees hieronder onze cadeautips!

Wil je een cadeaubon ontvangen na inschrijving voor de workshop of cursus? Stuur ons dan een mail, wij sturen de cadeaubon digitaal naar je toe!

Musical 3Daagse Wintereditie

Sing, Shine & Smile het nieuwe jaar in tijdens de Musical 3Daagse Wintereditie!

Drie dagen lang krijgen de kinderen van 10:00 – 16:00 dansles, zangles en theaterles van verschillende docenten. Inclusief eindpresentatie voor de ouders op de laatste dag. Alle kinderen tussen de 4 en 15 jaar mogen meedoen, ook als je nog niet bij ons op les zit of geen musical- of zangervaring hebt!

Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de Musical 3Daagse Wintereditie op 4/5/6 januari. Klik hier!

Bewonder docent Gina met 50% korting in de schouwburg! 

Foto: Roy Beusker & Annemieke van der Togt

Afgelopen jaren heeft Gina aan veel kinderen en volwassenen zang, musical en Song&Dance lessen gegeven bij onze school in Nijmegen. Dit jaar staat ze op de bühne in de musical: The Prom en daar zijn wij natuurlijk héél trots op!

Op 22 t/m 24 december speelt Gina met The Prom in de Stadsschouwburg. Via deze link kan je maximaal 2 kaartjes per bestelling kopen met 50% korting! De actiecode is PROM50.

Castingworkshop voor jongeren die verder willen in het vak

Jij wilt graag verder, zelf op het scherm. In deze workshop leer je hoe je dit aan moet pakken.

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar weer een castingworkshop. Er wordt gewerkt aan acteermateriaal, zodat jij goed voorbereid op een auditie verschijnt.

Ook worden er goede castingfoto’s gemaakt, want ook deze heb je nodig om je in te schrijven bij een castingbureau. Je leert precies wat er nodig is om een stap verder te kunnen gaan en uiteindelijk als acteur of actrice aan de slag te gaan.

Deze dag wordt begeleid door Anne Peuscher. Anne is actrice en regisseuse en weet precies hoe het er aan toe gaat binnen de wereld van reclame en televisie.

De workshop wordt gegeven op zaterdag 7 januari 2023 op onze locatie in Nijmegen-Oost. De workshop duurt 6 uur, is inclusief lunch en biedt plek voor maximaal 8 getalenteerde en enthousiaste jongeren tussen de 10-16 jaar oud.

Lees hier meer en meld je online aan. 

Korte cursus improvisatie theater voor volwassenen

Ook voor ouders hebben wij een leuke cadeautip. In januari geeft theaterdocent Lina een korte cursus van 5 improvisatie theaterlessen in Nijmegen.

Kruip jij graag in de huid van een personage? Houd je van het spelen van typetjes en in emoties of ben je gek op improviseren zoals in ‘De Vloer Op’ en ‘De Lama’s’? Dan is deze acteercursus iets voor jou!

In vijf donderdagavonden werk je aan verschillende aspecten improvisatie theater. Plezier staat voorop.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

Lesaanbod

Naast deze cursussen en workshops, bieden wij verschillende structurele lessen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen in Nijmegen en omstreken.

Musical
Acteren
Zangles
Song & Dance
Hiphop/Show Dans
Talentgroep

Vocal Groups Afterbeat, The Bridge & Pop-Up Vocals
Projectkoor
Muziektheater
Acteren
Zangles
Dansmix
(Zwangerschaps) Pilates

Vragen

Onze leslocaties en de adressen kun je hier vinden. Neem vooral contact met ons op bij vragen of voor advies. Dat kan via onderstaande gegevens:

Email: administratie@lottevanderkleij.nl
Bellen: 024-2022335
WhatsApp: 06-31555209

Heb je een vraag en kan je jouw antwoord niet vinden op onze website? Bekijk hier veelgestelde vragen.