Middel 1
Bekijk hier ons laatste nieuws, belangrijke informatie over de laatste maand van dit lesseizoen, de Musical 3-daagse, audities voor de Musical Talengroepen en de kaartverkoop van de eindvoorstellingen.

Lotte en Jentley treden zondag op, kom jij ook?

Aanstaande zondag 26 mei treden Lotte van der Kleij en Jentley Drieman (zangdocent op woensdag in Nijmegen) op bij café Eten en Drinken in Lent. Ook jij bent daar van harte welkom te komen luisteren en borrelen. Onder het genot van iets te Eten en Drinken kunnen jullie van 14:30 tot 16:30 luisteren naar meerstemmige live muziek. Graag tot dan!
MUSICAL 3DAAGSE 2019@2x-100

Drie dagen lang musicalles in de zomer!

In de zomer organiseren wij de tweede editie van de Nijmeegse Musical 3Daagse. Van 12 t/m 14 augustus is het mogelijk drie dagen lang musicalles te volgen van verschillende docenten. De kinderen zijn overdag van 10:00 - 16:00 aanwezig en krijgen zelfs een workshop van een bekende musicalster!

In de laatste week van de zomervakantie krijg je 3 dagen lang zang, dans en acteerlessen. De 3Daagse wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders. Wil je zeker zijn van een plekje? Jij bent de eerste die weet dat de inschrijving al gestart is!
Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.

Heb jij al kaarten gekocht voor de eindvoorstelling?

De kaartverkoop van de eindvoorstellingen gaat al hard. Zorg er daarom voor dat je op tijd kaarten koopt!

Zaterdag 22 juni: 't Mozaïek in Wijchen
  • 12:30 Durf te dromen cast 1 - Musical 6-9 jaar
  • 16:30 Durf te dromen cast 2 - Musical 6-9 jaar
  • 20:00 Pop-Up Vocals zingt - Volwassenen
Zondag 23 juni: 't Mozaïek in Wijchen
  • 12:30 SHINE! - Musical Talentgroepen
  • 16:30 Samen sterk - Musical 10-16 jaar
  • 20:00 Muziektheater - Volwassenen
IMG_7936

Audities Musical Talentgroep - 29 juni

Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.
Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en misschien zelfs van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. De talentgroepen hebben les op vrijdagavond en zaterdagochtend in Lent. Voor de talentgroepen moet je auditie doen.

Wij werken met drie lesgroepen:
MTG1: Musical Talentgroep 8+
MTG2: Musical Talentgroep 11+
MTG3: Musical Talentgroep 14+

Lees op onze website meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Meld je hier al aan voor de eerste audities op 29 juni.
Je vindt de audities op het inschrijfformulier onder het kopje: ‘evenementen’.

T-shirt of sweater: bestel ze nu!

Ze zijn er weer! Bestel nu een shirt of sweater in jouw maat.
Maten en prijzen
Kindershirts (€15,00) of sweater (€20,00) in maat: 5-6Y, 7-8Y, 9-11Y, 12-14Y
Shirt of sweater voor volwassenen (€20,00): in maten XS, S, M en L
Let op: sweater voor volwassenen valt groot, sweater voor kinderen valt normaal.

Bestellingen kunnen gemaild worden naar administratie@lottevanderkleij.nl. Geef hierbij duidelijk aan om welk lidnummer het gaat, shirt of sweater, welke maat en de wijze van betaling (contant, per factuur of samenvoegen met het automatisch incasso).

Deel je ervaring op onze social media!

Op onze Facebookpagina kun je een recensie achterlaten over onze school. Voor nieuwe bezoekers is het vaak fijn om persoonlijke verhalen te lezen. Klik hier onder op het Facebook logo om snel en makkelijk een aanbeveling te plaatsen. Alvast dank!
facebook instagram website
MailPoet