Middel 1

Gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen je een fantastisch, liefdevol en muzikaal nieuwjaar! Het was weer een prachtig jaar en we verheugen ons op een mooi jaar dat komen gaat. Komende maand staat er een hoop moois op de planning, met speciaal voor al onze leden de open dag op zondag 20 januari. Lees hieronder meer!
IMG_4930
Zangeressen uit drie verschillende Pop-Up Vocals koren tijdens ons kerstoptreden op station Arnhem.

Volgende week: Meedoe-week

Neem gratis een vriend(in) mee naar de les!

Volgende week beginnen onze lessen weer. Het is mogelijk in deze week een gratis proefles te volgen bij een les naar keuze. Heb je vrienden of kennissen die het leuk vinden mee te doen met jouw les, dan kunnen zij zich aanmelden voor een proefles en volgende week gratis meedoen. Daarnaast komen er nieuwe lessen bij in Lent, Nijmegen en Huissen. Bekijk hier informatie over de meedoe-week en het huidige lesaanbod.

Wist je dat het mogelijk is meerdere lessen te volgen en dat je hierbij 15% korting krijgt op het totaalbedrag? Ook voor gezinsleden hebben wij 10% familiekorting voor alle gezinsleden. Lees meer over onze kortingsregelingen op de website.
Meedoe-week dec 2018 V2

OPEN DAG: 20 JANUARI 2019

Workshops volgen, geschminkt worden, optredens en veel gezelligheid!

Speciaal voor onze leden organiseren wij op zondag 20 januari een open dag in Basisschool De Verwondering in Lent. Volg samen met jouw musical- of zangvrienden een workshop en laat je prachtig schminken. Gave (bekende) gastdocenten geven workshops. Ook als je geen lid bent, is dit een fijne dag om kennis te maken met onze Zang- en Theaterschool. Bekijk hieronder het rooster en blijf via de website en onze Facebookpagina op de hoogte van de ontwikkelingen, op de Facebookpagina maken we later de gastdocenten bekend!

10:00 - 12:00 Kinderen (3 tot 8 jaar)

 • 10:00 - 12:00: De Schminkmevrouw - laat je prachtig schminken
 • 10:00 - 10:45: Musicalworkshop 3-5 jaar
 • 11:00 - 11:45: Musicalworkshop 6-7 jaar

12:00 - 15:00 Jongeren (9 tot 15 jaar) en Volwassenen

 • 12:30 - 13:30: Musicalworkshop 8-10 jaar
 • 14:00 - 15:15: Musicalworkshop 11-15 jaar
Let op: deelname aan de workshop is kosteloos, maar je moet je wel aanmelden: vol is vol!
Dit kan door te mailen naar administratie@lottevanderkleij.nl. Geef hierbij duidelijk aan voor welke workshop je je wilt inschrijven en om welk lid of lidnummer het gaat.
IMG_7458

T-shirt of sweater

Er is afgelopen maanden veel vraag geweest naar onze shirts en sweaters; deze zijn bijna allemaal uitverkocht. Volgende week bestellen we een nieuwe partij. Wil je zeker zijn van een shirt of sweater in jouw maat? Geef dit aan ons door, wij zorgen dan dat we er genoeg bestellen!

Maten en prijzen
Kindershirts (€15,00) of sweater (€20,00) in maat: 5-6Y, 7-8Y, 9-11Y, 12-14Y
Shirt of sweater voor volwassenen (€20,00): in maten XS, S, M en L (let op: sweater valt groot)

Bestellingen kunnen gemaild worden naar administratie@lottevanderkleij.nl. Geef hierbij duidelijk aan om welk lidnummer het gaat, shirt of sweater, welke maat en de wijze van betaling (contant, per factuur of samenvoegen met het automatisch incasso).

Nieuwe lessen vanaf januari

Vanaf januari starten wij een aantal nieuwe lessen. Bekijk hieronder het overzicht, misschien zit er iets leuks bij voor je. Het volledige lesrooster vind je op onze website.
 • Nijmegen: Musical 6-9 jaar op dinsdagmiddag
 • Lent: Peutermusical 3-4 jaar op vrijdagmiddag
 • Lent: Musical 4-5 jaar op vrijdagmiddag
 • Lent: Musical 6-7 jaar op vrijdagmiddag
 • Huissen: Musical 6-7 jaar op donderdagmiddag
 • Huissen: Musical 8-9 jaar op donderdagmiddag
 • Huissen: Musical 10-11 jaar op donderdagmiddag

Zangles 10-14 jaar

IMG_7573

Donderdag van 18:30 – 19:30 in Lent | 15% korting als tweede les

Ben jij gek op zingen? Kinderen kunnen al vanaf 10 jaar bij ons komen zingen. Wij werken in deze groepsles zang aan verschillende popliedjes. In de zangles maak je spelenderwijs kennis met zangtechniek en interpretatie, maar vooral plezier staat voorop. Er wordt in de lessen zelfs al meerstemmig gezongen, maar ook …
Meer lezen

Lessen voor volwassenen

Lessen voor volwassenen
Voor volwassenen hebben wij verschillende lessen in Nijmegen, Lent en Arnhem. Houd je van zingen? Kom dan eens langs bij een van onze Pop-up Vocals koren in Nijmegen, Lent of Arnhem. Wil je meer dan alleen zingen? In de cursus Muziektheater in Lent komen zowel zang als theater aan bod en maak je aan het eind van het seizoen een passende voorstelling. …
Meer lezen

Deel je ervaring op onze social media!

Op onze Facebookpagina kun je een recensie achterlaten over onze school. Voor nieuwe bezoekers is het vaak fijn om persoonlijke verhalen te lezen. Klik hier onder op het Facebook logo om snel en makkelijk een aanbeveling te plaatsen. Alvast dank!
facebook instagram website
MailPoet