Middel 1

December komt eraan!

De gezellige decembermaand komt eraan en ook voor onze Zang- en Theaterschool betekent dat veel leuke optredens en evenementen! De intocht van Sinterklaas, kerstoptredens, zingen voor het Nationaal Ouderenfonds, een speciale cadeautip voor de feestdagen en een leuke aankondiging voor januari.
Kom jij ook langs? Lees verder in deze mail!
IMG_2821
De Musical Talentgroepen zijn al helemaal klaar voor de feestdagen!

Optredens in november en december

 • 17 november - 13:30: De intocht van Sinterklaas in Lent (openbaar)
  Ook dit jaar zullen wij de intocht van de Sint en zijn Pieten weer opvrolijken met zang en dans. Dit jaar zullen onze Musical Talentgroepen zowel op de kade aan de spiegelwaal, als bij het grote feest in De Spil weer heel veel moois laten zien. Kom jij kijken? Blijf via deze facebookpagina op de hoogte.
  Wil je graag meedansen aan de Spiegelwaal? Je bent van harte welkom om de sinterklaas welkomstdans mee te doen, bekijk het oefenfilmpje op onze Facebookpagina.
 • 9 december: Fotoshoot voor de school (besloten)
  Het is tijd voor nieuwe foto's voor op onze website. Op 9 december hebben wij een fotoshoot. We hebben gelukkig al een hoop aanmeldingen gekregen en zoeken daarom alleen nog kinderen tussen de 3-5 jaar en een aantal volwassenen.
  Vind je het leuk mee te doen? Stuur dan een mailtje naar Lotte met je naam en leeftijd.
 • 17 december: Pop-Up Lent & Arnhem zingen voor het Nationaal Ouderenfonds (besloten)
  Met kerst organiseert het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met Van de Valk Nijmegen/Lent een gezellig kerstdiner voor eenzame ouderen. Wij dragen hier ons steentje aan bij door dit diner op te vrolijke met mooie meerstemmige (kerst)muziek!
 • 20 december - 20:30: Pop-Up Lent & Arnhem zingen op Station Arnhem en Nijmegen (openbaar)
  De Pop-Up koren poppen op op station Arnhem en Nijmegen en zingen het kerstrepertoire rond de piano's op het station. Kom jij luisteren? De tijden en locaties zetten we nog op de Facebookpagina!
 • 22 december - 14:30: Pop-Up Lent & Arnhem zingen op Station Arnhem en Nijmegen (openbaar)
  De Pop-Up koren poppen op op station Arnhem en Nijmegen en zingen het kerstrepertoire rond de piano's op het station. Kom jij luisteren? De tijden en locaties zetten we nog op de Facebookpagina!

Kerstvakantie - 17 december

In de week van 17 december is het inhaalweek en zijn er geen lessen. In deze week wordt alleen les gegeven wanneer er een les ingehaald moet worden. Als dit bij jouw les van toepassing is, word je hierover geïnformeerd. Je kunt dit ook terugvinden in de online agenda op de ledenpagina's.
Hierna is het kerstvakantie (van 17 december t/m 6 januari).

T-shirts (cadeautip!)

Zoals je misschien gezien of gehoord hebt, zijn er weer een hele hoop nieuwe T-shirts binnen gekomen in november. Er is veel vraag naar en de shirts worden bijvoorbeeld gegeven als cadeau bij de feestdagen. Wil je graag een nieuw T-shirt bestellen? Laat het ons dan weten via de mail. Er is maar een beperkte voorraad.

Maten en prijzen
Kindershirts (€15,00): in maat 5-6Y of 7-8Y
9-11Y en 12-14Y zijn inmiddels al helemaal uitverkocht
Volwassen shirts (€20,00): in maten S, M en L

SALE: Blauwe shirts nu €10,00
Er zijn nog enkele (blauwe) T-shirts beschikbaar in de maten 5-6Y en 9-11Y.

Bestellingen kunnen gemaild worden naar administratie@lottevanderkleij.nl. Geef hierbij duidelijk aan om welk lidnummer het gaat, welk shirt, welke maat en de wijze van betaling (contant, per factuur of samenvoegen met het automatisch incasso).
Muziektheorie basis (jan 2018)

Nieuw: de korte cursus

Muziektheorie Jongeren of Volwassenen - Start 12 januari 2019

Leer de basis van de muziektheorie in deze nieuwe basiscursus Muziektheorie. Deze korte cursus van 6 lessen is geschikt voor iedereen die graag meer wil weten van het notenschrift, muziekleer, gehoortraining en harmonieleer. De cursus wordt gegeven in Basisschool De Verwondering in Lent.
13:15 – 14:15 Volwassenen
14:15 – 15:15 Jongeren

Meer informatie over deze korte cursus is te vinden via het facebook-evenement of via de website.

Wij werken graag met kleine groepjes, daarom is het handig je op tijd aan te melden hiervoor. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier. Ook als je al lid bent dien je je hiervoor los aan te melden.

Laatste nieuws

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Open dag 2017

Woensdag 5 dec: WEL musicalles

Op woensdag 5 december gaan de musicallessen in De Verwondering gewoon door. Uiteraard staan alle lessen deze week in het teken van Sint en zijn Pieten.

Kijklessen in december

In de laatste lessen voor de kerstvakantie zijn er kijklessen. Ouders mogen het laatste half uur van de les komen kijken naar wat voor moois er gedaan is in de lessen.
Let op: hierna hebben wij drie weken kerstvakantie. Van 17 december tot 6 januari!

Deel je ervaring op onze social media!

Op onze Facebookpagina kun je een recensie achterlaten over onze school. Voor nieuwe bezoekers is het vaak fijn om persoonlijke verhalen te lezen. Klik hier onder op het Facebook logo, like onze pagina en zeg het voort!

facebook instagram website
MailPoet