Middel 1
In de week van 2 september starten alle lessen weer en is het ook proeflesweek. Tot die tijd zijn er geen lessen, maar wél leuke zomeractiviteiten. Verder in deze nieuwsbrief lees je meer!

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie!

Proeflesweek september 2019

De inschrijving is geopend!

Zoals elk jaar starten wij het seizoen met een proeflesweek. Iedereen is van harte welkom om een proefles te doen bij een les naar keuze. Wees er op tijd bij! Als een les vol is, kunnen wij hier geen uitzonderingen meer in maken. Wij raden je in dat geval aan een andere passende les uit te zoeken.
Bekijk via onderstaande knop het lesrooster of meld je direct aan voor een proefles!

Drie dagen musicalles in de zomer

LET OP: BIJNA VOL!!
In de zomer organiseren wij de tweede editie van de Nijmeegse Musical 3Daagse. Van 12 t/m 14 augustus is het mogelijk drie dagen lang musicalles te volgen van verschillende docenten. De kinderen zijn overdag van 10:00 - 16:00 aanwezig en krijgen zelfs een workshop van een bekende musicalster! De 3Daagse wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders.
Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.
MUSICAL 3DAAGSE 2019@2x-100

Lesadvies bevestigen

Zit je al bij ons op les en heb je jouw lesadvies voor volgend seizoen nog niet bevestigd? Zorg dat je dit op tijd doet! Het lesadvies kan bevestigd worden door in te loggen op de ledenpagina's (klik hier). Bij vragen over het bevestigen of inloggen, kan je contact opnemen met de administratie. Wij helpen je graag!

Privé zangles in de zomervakantie - laatste plekken

In de zomermaanden juli en augustus is het mogelijk zangles te volgen bij Lotte in Lent. Hiervoor werken wij met een pakket van 4 of 6 lessen, ideaal om de zangles eens uit te proberen of je te oriënteren voor volgend lesseizoen. De privé zangles is er voor jongeren (vanaf 12 jaar) en voor volwassenen en wordt gegeven op verschillende dagen, zowel overdag als in het begin van de avond.

Er is nog plek voor 3 pakketten. Wees er dus op tijd bij!

Audities Musical Talentgroep - 18 augustus

Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Wil je graag meer uitgedaagd worden en les krijgen op een hoog niveau met een groep gedreven talenten? Dan ben je bij onze Musical Talentgroep aan het juiste adres.
Wij bieden een speciaal programma voor talentontwikkeling aan voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud die meer uitgedaagd willen worden en misschien zelfs van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken. De talentgroepen hebben les op vrijdagavond en zaterdagochtend in Lent. Voor de talentgroepen moet je auditie doen.

Wij werken met drie lesgroepen:
MTG1: Musical Talentgroep 8+
MTG2: Musical Talentgroep 11+
MTG3: Musical Talentgroep 14+

Lees op onze website meer informatie over de talentgroepen, onze visie, de eerstvolgende auditieronde en alle praktische informatie.

Meld je hier al aan voor de laatste audities op 18 augustus.
Je vindt de audities op het inschrijfformulier onder het kopje: ‘evenementen’.

T-shirt of sweater: bestel ze nu!

Ze zijn er weer! Bestel nu een shirt of sweater in jouw maat.
Maten en prijzen
Kindershirts (€15,00) of sweater (€20,00) in maat: 5-6Y, 7-8Y, 9-11Y, 12-14Y
Shirt of sweater voor volwassenen (€20,00): in maten XS, S, M en L
Let op: sweater voor volwassenen valt groot, sweater voor kinderen valt normaal.

Bestellingen kunnen gemaild worden naar administratie@lottevanderkleij.nl. Geef hierbij duidelijk aan om welk lidnummer het gaat, shirt of sweater, welke maat en de wijze van betaling (contant, per factuur of samenvoegen met het automatisch incasso).

Deel je ervaring op onze social media!

Op onze Facebookpagina kun je een recensie achterlaten over onze school. Voor nieuwe bezoekers is het vaak fijn om persoonlijke verhalen te lezen. Klik hier onder op het Facebook logo om snel en makkelijk een aanbeveling te plaatsen. Alvast dank!
facebook instagram website 
MailPoet