Middel 1

Welkom nieuwe leden!

Na een aantal weken zomervakantie zijn alle lessen begin september weer gestart. Wij verwelkomen graag alle nieuwe enthousiaste leden!
Wat is er allemaal veranderd? En hoe werkt het nieuwe ledensysteem? Hieronder lees je alles wat je moet weten voor komend lesseizoen!
Open dag 2017

Kleding in de musicalles

Bij de musicallessen wordt makkelijk zittende kleding gedragen. Bij voorkeur in zwart.
Let op: geen spijkerbroeken en rokjes/jurkjes!

Daarnaast zijn alleen binnenschoenen toegestaan in de zalen. Bij elke les waarin gezongen wordt is het nodig om een zangmap aan te schaffen. De docent deelt tijdens de lessen blaadjes uit die de cursist in de map bewaart en elke les meeneemt.

Het is mogelijk bij Lotte een shirt van de Zang- en Theaterschool te kopen. Om deze te bestellen kun je contact opnemen met Lotte via mail.
De kosten van een shirt zijn €15,00 voor kindermaten, €20,00 voor volwassen maten.

Mijn Lotte van der Kleij App

Wij hebben een nieuw ledensysteem dat niet alleen voor ons veel werk uit handen neemt, maar ook voor jullie veel handige tools biedt. Wat kun je er allemaal mee?
 • Afmelden voor een les: ben je ziek of kun je er een keer niet bij zijn. Geef dit dan door via de app!
 • Agenda & lesrooster: bekijk het lesrooster, vakantierooster, data van de eindvoorstellingen en belangrijke evenementen.
 • Informatie lessen: In jouw persoonlijke lesoverzicht kun je kledingvoorschriften en andere informatie over je les terugvinden
 • Persoonlijke gegevens: Je kunt je persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven
 • Meerdere mailadressen: Je kunt een tweede of zelfs een derde e-mailadres doorgeven.
 • Contact: Je kunt e-mails en berichten van Lotte van der Kleij lezen en contact met ons opnemen
 • Facturen inzien: De incasso's vinden plaats rond de 27e van de maand. Gemiddeld drie dagen van te voren kun je jouw factuur al inzien en downloaden via de ledenpagina's. Let op: op 27 september wordt eenmalig dubbel geïncasseerd. Zowel voor de maand september (achteraf) als oktober (vooraf) in één keer. Hierna vindt het incasso telkens vooraf plaats rond de 27e van de maand voor de opvolgende maand.

Wat zijn mijn inloggegevens?

Op https://mijn.lottevanderkleij.nl log je in met je lidnummer en je wachtwoord. Bij je eerste bezoek aan de Web App moet je een wachtwoord aanmaken. Je klikt op de rode knop "Wachtwoord aanvragen", vult je lidnummer en e-mailadres in en klikt ter bevestiging op de blauwe knop "Wachtwoord aanvragen". Je krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegestuurd.

Je lidnummer vind je bovenaan de bevestiging mail die je na jouw inschrijving hebt ontvangen en je moet het e-mailadres gebruiken waarop je deze e-mail ontvangen hebt om te kunnen inloggen. Na je eerste bezoek, log je altijd in met je lidnummer en je wachtwoord.
 • Wachtwoord opslaan: Je kunt op de meeste telefoons en computers jouw wachtwoord laten onthouden. Dan wordt dit automatisch ingevuld.
 • Toevoegen als app: Je kunt de website opslaan als app op jouw beginscherm. Op Android telefoons bezoek je in je browser https://mijn.lottevanderkleij.nl en scrollt naar beneden. Druk daar op de groene knop om de Web App vast te zetten/te installeren. Dit kan bij Apple door de klikken op het symbool met een vierkant en een pijltje, waarna je klikt op Zet op beginscherm.

Uitgelichte lessen

Wij zijn in september gestart met een aantal nieuwe lessen. Bekijk ons volledige lesrooster op de website.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muziektheater voor volwassenen

In de cursus Muziektheater nemen we muziek uit het Nederlandstalig pop- en kleinkunstrepertoire, en deze gebruiken we als basis voor een eigen muziektheaterstuk. Het is een zangles, een improvisatieles, en een acteerles, maar ook een ontdekkingsreis: wat zit er allemaal in je? En hoe krijgen we het eruit? Deze les is voor alle volwassenen die lekker aan de slag willen met muziektheater.

Lessen voor tieners (10+)

Op zoek naar een leuke les voor kinderen van 10-14 jaar? Bekijk hier onze lessen:
 • Zangles 10-14 jaar (Lent)
 • Musical 10-12 jaar (Lent, Nijmegen, Huissen)
 • Musical 12-15 jaar(Lent, Nijmegen, Huissen)
Kom je er niet uit of wil je graag persoonlijk advies? Wij helpen je graag! Mail naar info@lottevanderkleij.nl

Deel je ervaring op onze social media!

Op onze Facebookpagina kun je een recensie achterlaten over onze school. Voor nieuwe bezoekers is het vaak fijn om persoonlijke verhalen te lezen. Klik hier onder op het Facebook logo, like onze pagina en zeg het voort!

facebook instagram website
MailPoet